reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam mamcie w środę:-):-):-)
Nocka ok, zero butelki tylko cyce:-):-)
Jak dobrze wstać skoro świt;-)
030209 183.jpg

reklama
Witajcie:-)

Kankiya - Inka też ma krostki, które podobnie się zachowują, ja stawiam na potówki. Mi dzisiaj Inkę zaszczepili, mimo, że ma jeszcze strupki na szczepionce przeciwko gruźlicy.

może i to potówki:baffled: zaczęłam przemywać zaparzonym rumiankiem i jakby zaczęły schodzić troszkę;-)polecam :tak:

moja Bianka nie miała nawet strupka po poprzedniej szczepionce dlatego zrezygnowali z kolejnego szczepienia aż zacznie się goić

WITAM!!!
BLIŹNIAKI NIE REZYGNUJ, WALCZ DALEJ, MÓJ JAREK TEŻ SIE TAK SZARPIE PRZY CYCU TO ZNACZY JUŻ TERAZ MNIEJ, ALE JA ZNALAZŁAM NA NIEGO SPOSÓB, MOŻE CI SIĘ PRZYDA
JAK ZACZYNAŁ SIĘ SZARPAĆ TO GO ODKŁADAŁAM AŻ SIĘ USPOKOI I POTEM ZNOWU PRZYSTAWIAŁAM I TAK NIERAZ PARE RAZY,,TERAZ SKAPNOŁ SIE ŻE JAK TAK BĘDZIE ROBIŁ TO MAMA MU ZABIERZE MLECZKO, MOŻE SPRÓBUJ A NUŻ SIĘ UDA, A JESZCZE MI SIĘ PRZYPOMNIAŁO MOŻE MADZIA MA PLEŚNIAWKI W BUŹCE I DLATEGO NIE CHCE PIĆ(NA PLEŚNIAWKI JEST AFTIN BEZ RECEPTY)
TRZYMAM ZA WAS KCIUKI:tak::tak::tak:

Kochanie po pierwsze spokojnie , nie denerwuj się bo wtedy nic nie poleci. Ja mam ręczny z Canpola i na początku bolało i nic nie leciało i aż ryczałałam ze złości aż w końcu na spokojnie zmoczyłam przyssawkę i dołożyłam dobrze do piersi i od razu 100 ml ściągnęłam a potem poszło gładko i głupia byłam , że przestałam odciągać....:-(
Ja też mam ręczny z campola, i na początku po powrocie ze szpitala to ściągałam nawet 140 ml takie miałam cycuszki pełne, teraz nie ściągam, a staram się w dzień dawać pierś bo ostatnio mogę mało ściągnąć, a czasu dużo mi to zajmuje:crazy:. Ale ja nie o tym.... Marzycielko powiedz mi a co daje to zmoczenie przyssawki :confused::confused:, bo jakoś nie mogę się domyślić:zawstydzona/y:

Hejka z rana dziewuszki!

Kankiya - w UK ciężko o rumianek, ale ja przemywam wodą często i właśnie zauważyłam, że to ma związek z ulewaniem, może to nadtrawione mleczko tak podrażnia skórę?

A moja Misia idzie dziś do dentysty popołudniu, już się boję, bo ona ma podejrzenie przerośniętego wiązadełka...

Hejka z rana dziewuszki!

Kankiya - w UK ciężko o rumianek, ale ja przemywam wodą często i właśnie zauważyłam, że to ma związek z ulewaniem, może to nadtrawione mleczko tak podrażnia skórę

jak chcesz to Ci wyślę pocztą;-):-) ja podejrzewam,że to też może być od tego,że dziecko pijąc przytula się do cycka i skóra nie oddycha a jest przecież taka wrażliwa:tak: upssssss chyba też wątki pomyliłam:zawstydzona/y:

kurcze szukam takiej podstawki w necie do wózka montuje sie i np starsze dziecko moze sobie stac podczas spaceru na tym ! w niemczech to widziałąm a u nas nigdzie nie moge znaleźć a przydałoby sie bo ja uwielbiam długie spacery a Liwcia tak daleko nie daje rady !!! jakby Wam sie rzuciło w oczy to dajcie znać !!!

No widzisz a juz mialam szukac na ebayu i wysylac:)))))))

Misiowka
czy ja jakas niedoinformowana jestem?? Rumianek to camomile i mozna go kupic wszedzie jako camomile tea lacznie ze starbacksem czy asda itp. czy to nie jest to samo??:szok: Bylam przekonana, ze to to:zawstydzona/y:

reklama
Do góry