reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

A teraz do rzeczy:

No i podobnie jak edee, myślę, że trzeba by znaleźć takie miejsce, żeby koszty nie były zbyt wysokie.

edee - proponuję babski wypad z maluszkami, jednym autkiem :tak:Będzie tańszy dojazd, a my po drodze poplotkujemy :) .
Jestem ZA :tak:;-), a kto czyni rolę szofera i którą limuzyną jedziemy :-D:-D:-D, jupiii ale będzie fajnie :tak::-D:-) już sobie to wyobrażam jedna z nas kieruje furką a druga siedzi z tyłu między fotelikami i nie wie którego szkraba uciszać :-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D (jeden kończy odzywa się drugi :-D:-D)

Pytia masz mocne nerwy:confused: :confused::-p:-D:-D i anielską cierpliwość :confused:

reklama

Mam pytanie do mam wracających do pracy co zrobicie z dzieciakami?????
:confused:

Ja też się zastanawiam nad pracą bo mój M nadal nie ma stałej roboty i ciężko jest :zawstydzona/y:

U nas rodzinka mieszka daleko wiec instytucja babci odpada:-:)-( pozostaje nam opiekunka albo zlobek:-( nie wybralismy jeszcze zadnej z tych 2 opcji ale przygotowujemy sie na obydwie , dltego m.in szczepimy Filipa na choroby ktore moze przynieść gdyby musial trafic do zlobka:-( ale mylse ze najpierw opiekunka a jak troche podrosnie to ewentualnie zlobek :baffled: niestety to tylko plany narazie:baffled:

skarbie ja pytalam sie mojego lekarza jak bylam na kontroli jakos w 6 tygodniu po cesarce czy juz moge brzuszki powiedzial ze tak i na solarium moge nawet z odkryta blizna tylko ja przed opalaniem kremem z filtrem posmarowas:baffled: pasy nie pasy teaz mozna:-D

Oooo, no to super :tak::-D to od dzisiaj vibroaction stosuję :tak::-D jeszcze 11 kg mi zostało...

Pytia L-4 od jakiego lekarza planujesz wziąć??ja też o tym myślałam:tak:

W pierwszej kolejności zapytam mojej ginki, czy coś się nie da wykombinować. Jak to nie wypali, to, tak jak któraś radziła, pójdę do domowego ponarzekać na kręgosłup. A jak to nie pomoże, to powiem naszej pediatrze w czym rzecz i poproszę o opiekę nad którymś z dzieciaków.

Jestem ZA :tak:;-), a kto czyni rolę szofera i którą limuzyną jedziemy :-D:-D:-D, jupiii ale będzie fajnie :tak::-D:-) już sobie to wyobrażam jedna z nas kieruje furką a druga siedzi z tyłu między fotelikami i nie wie którego szkraba uciszać :-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D (jeden kończy odzywa się drugi :-D:-D)

Pytia masz mocne nerwy:confused: :confused::-p:-D:-D i anielską cierpliwość :confused:

Ani mocnych nerwów, ani cierpliwości :-D;-) Ale co tam Edytka, my nie damy rady??? Jestem dobrej myśli. Ja mogę bryczkę wziąć, mam nadzieję, że się spakujemy jakoś :)

Dzień Dobry:tak:

Moje dziecie jest nadzwyczaj spokojne dzisiaj-tak samo było w nocy:szok:Idealnie przespana:happy:Teraz sobie śpi-wogóle 1,5 godzinki leżała spokojniutko i przysypiała sama na łóżku,a ja sprzatałam spokojnie;-)Ale to "zasługa" chyba tych wczorajszych szczepionek:confused:

Co do spotkania to ja bym musiała z Mężem-bo nie mam prawka, a inne środki komunikacji nie wchodzą w grę z takim Maleństwem:baffled:Miejsce i czas to mi obojętne, choć też uważam, ze maj, czerwiec by były najodpowiedniejsze:happy:Ale nie obraziłabym się gdyby to była Warszawa:-D

Ej dziewczynki,ja tak bez osobistych jakis oczywiscie aluzji,chcialam powiedziec apropos "koziny wielkie,bo to niedaleko ode mnie.."dotyczy spotkania...
Troche elastycznosci,oczywiscie ze ja tez bym chciala zebysmy spotkaly sie pod kolem polarnym bo mam blisko;-)ale ciezko to widze...Jesli naprawde chcemy sie spotkac,to przejechac pare kaemow nie powinno byc az taka wielka forsacja..
I tani osrodek,w jakims lasku da sie znalezc wszedzie:tak:

Ej dziewczynki,ja tak bez osobistych jakis oczywiscie aluzji,chcialam powiedziec apropos "koziny wielkie,bo to niedaleko ode mnie.."dotyczy spotkania...
Troche elastycznosci,oczywiscie ze ja tez bym chciala zebysmy spotkaly sie pod kolem polarnym bo mam blisko;-)ale ciezko to widze...Jesli naprawde chcemy sie spotkac,to przejechac pare kaemow nie powinno byc az taka wielka forsacja..
I tani osrodek,w jakims lasku da sie znalezc wszedzie:tak:

do lasu cie ciagnie zbereznico :-D:-D:-D:-D

reklama
Kocham moje dzieci ponad życie...ale tęsknie za moją praca i ludźmi...widokiem tętniącego życia ...urywającymi sie telefonami...i pospiechem :-)więc z radością wróce...i bede żyła wg zasady: w domu odpoczywam od pracy w pracy odpowczywam od domu, naprawdę świetna metoda na dobre samopoczucie :-)
W naszym przypadku z dzieciakami zostanie teściowa, tzn Mania pójdzie do przedszkola, Kasia to już pierwszak...na szczęście mój mąż ni epracuje od-do i ewentualnie bedziemy mogli to jakoś sensownie ułożyć...przynajmniej żeby teściowa na głowe nie dostała...

Do góry