...tak ogolnie to chcialabym zasugerowac, ze jestesmy tutaj zeby sie
WSPIERAC a nie
spierac, wiec sie nie spierajmy, bo sie spierdaczy!!
Bylam w kosciele - a do kosciola nie chodze bo nie kumam z tego duzo, jak juz pisalam chrztu nie mam, ale do rzeczy...przebrnelam przez msze itp i jak juz wychodzimy wszyscy pobozni z tego kosciola to slysze: "Same wozki" a na to drugi babsztyl "Bo placa, jakby nie placili to by tu nikogo nie bylo, mowie Ci...", no myslalam, ze podejde do tych bab i je tak trzasne przez leb! ...
Cyprysiowa mamusiu bardzo Ci dziekujemy za piekna liste Grudnioweczek, jestesmy dozgonnie wdzieczne
)
Anoli, wiec tak: potrzebujesz do tej ambasady na portland place pojechac z mazczyzna, wziasc paszporty wasze, akt slubu jesli nie macie takiego samego nazwiska, a jesli macie to i tak wezcie, akt uodzenia dzidziusia copy - ten czarny nie czerwony, foteczki i na miejscu wypelnic wniosek, ktory dostaniecie od Pana Buca przy drzwiach. No i pieniazki. Usmiejecie sie bo bedzie na przyklad pytanie - wzrost w centymetrach
)))) ja sie sztachnelam i napisalam 62cm
))) oczy co za zdziwienie - niebieskie
)))))) ale jesli zamierazsz jechac pociagiem to poczekaj az minal te cholerne godziny szczytu - raz ze zaplacisz za bilet o polowe mniej - naprawde POLOWE mniej a dwa, ze nie wbijesz sie nigdzie z wozkiem, bo bedzie busy, jesli nie zamierzasz brac wozka tylko na przyklad nosidelko to zmien zdanie i wez wozek, jesli zamierzasz jechac autem, to musisz sie nastarac coby znalezc miejsce parkingowe i jak juz znajdziesz to trzeba za nie zaplacic smsem przez komoreczke i koniecznie pamietajcie zeby zaplacic congestion charge 8 funtow.
W tej zakichanej ambasadzie nie ma mikrofali coby pogrzac mleko i sa zaaaawsze kolejki do toalety jakby zamarzylo ci sie podgrzac je pod kranem z ciepla woda. No i niestety Anoli zapowiadaja minus siedem od poniedzialku. Ja robilam fotki w snapy snap. Good luck! i daj znac jak czegos jeszcze potrzebujesz