reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie

My dzisiaj mielismy gości, przyjechali nasi znajomi :tak:.

Oj widze ze faceci wojują. Ja z moim wczoraj przeszłam wojnę. Oj było ostro, doszło do tego ze powiedział, ze odbierze mi dziecko. A ja ze ma się wynosic, a on powiedział ze bez dziecka się nie wyniesie i bierze syna ze soba.
Dzisiaj z pracy przyjechał z kwiatami i przepraszał ... łatwo mu nie przebaczyłam ... ale przegiął. :-(

reklama
Witajcie.
Dziewczyny współczuje Wam przejśc z facetami. A ja myslałam że mój ma trudny charakter ale w porównaniu z Waszymi to aniołek. Chociaż też potrafi niezle wkórzyc. Ale ja zawsze jestem szybsza i bardziej mu dopiekam.

U nas normalnie taka pogoda że szkoda gadac. Wczoraj brat wylądował na drzewie. Samochód nie nadaje sie do remontu. Szczęście jemu nic. Jeszcze na studniówkę pojechał. A ja teraz siedzę cała w nerwach bo Marcin pojechał po niego. Mam nadzieje że niedługo wróci.

A z przyjemniejszych rzeczy to jutro jadę do fryzjera. Mam zamiar całkowicie zmienic fryzurkę i kolor i siora mi poleciła dobry zakład w Wawie. Więc Marcin bierze wolne i jedziemy z dzieciakami-od razu odwiedziny u siory zaliczę.

Witam niedzielnie

Justine, Eager, Agacia współczuję przejsć z Mężusiami, amm nadzieje ze szybko dojdziecie do porozumienia, bo szkoda niedzieli na kłótnie.

Justynka, kiedy wy sie wkońcu wychorujecie?;-) Życzę duzo zdrówka.

Kokusia, mam nadzieje ze to juz koniec wypadków w waszej rodzince, bo cos was pech prześladuje:wściekła/y:.
Życze miłych odwiedzinek u siostry, no i super fryzurki.

A u nas wszystko wraca do normy, w domu znów sajgon, kupa prania i hałas, a było tak spokojnie do wczoraj do 18, no ale cóż tzreba wziąc sie za robotę i musztrę dla chlopaków, bo sie calkiem rozbestwili na tych feriach.

Karmiace mamuśki, czy jecie kapustę włoską???

Udanej niedzieli mamuśki

Ostatnia edycja:
Witam z rana dziewczynki :) Widzę, że faceci poprzeginali wczoraj.
Mój też nie przepada jak wychodzę sama, ale argumentacja taka, że on też nie wychodzi sam i to prawda. Ale ja i tak wychodzę z koleżankami od czasu do czasu, bo bym ześwirowała ciągle w domu ;-) Już się przyzwyczaiłam, że pomarudzi, pomarudzi, a ja i tak zrobię swoje ;-)

Witam niedzielnie

Karmiace mamuśki, czy jecie kapustę włoską???

Udanej niedzieli mamuśki

Ja jem i nic!:)

Dzien Dobry:))
Kurcze a moj sie cieszy jak moge sie wyrwac, ale to chyba dlatego, ze wie ze mu zycie zatruje i bede mocno nieszczesliwa jak pozostanie mi siedziec w domku...i chyba juz opracowal sobie taktyke, bo jak humor lepszy to i jemu sie dostanie:))

Anoli ja o Tobie pamietam i odezwe sie przed sroda obiecuje!

A teraz milego dnia!

witam niedzielnie
tej nocy wreszcie maly mi dal pospac obudzil sie tylko raz na godzinke pokwekal zjadl i zasnol do samiuskiego ranka,pozniej znow zjadl i spi, je i spi oby tak dalej:-D:-D:-D:-D:-D chyba maly mi robi prezent :confused: dzis konczy 1 MIESIAC :-):-):-):-D:-D:-D:tak::tak::tak:

Justine nie zgodze sie z toba ze "Michał to mega apodyktyczny facet a ja jestem kobietką,która nie cierpi spychania do poziomu mebla i "żonki dla Muzułmanina"... nie wiem co chcialas przez to powiedziec ale chyba mozna sie domyslec...
ja znam bardzo duzo muzlumanow i uwierz mi ze nie traktuja kobiet jak swoje wlasnosci pozmienialo sie...a poglad polakow jest ciagle ten sam nie zmienia sie ja jestem co roku w Tunezji i to nie z zorganizowanych wycieczek tylko mamy tam swoj dom i na codzien mam doczynienia z muzlumanami i moge ci powiedziec ze sa o wiele fajniejsi i pogodniejsi od Polakow... maja swoja kulture to prawda ale nie traktuja kobiet zle...
co prawda zdarzaja sie wyjatki ale nikt nie jest doskonaly... nie wspominajac o polakach...:baffled:
a moim zdaniem polacy sa o wiele bardziej agresywni,jak maja jakis problem to zawsze uciekaja do alkoholu jak mialby im cos pomoc...
no ale kazdy ma swoje zdanie... :-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
landryneczko - wszystkiego naj z okazji miesiąca! I oby nocki już zawsze były takie udane:)

A co do tych Muzułmanów, to mnie się wydaje, że justine raczej napisała to przenośnie czy uogólniająco. No bo przecież wiele razy słyszy się o tym, jak traktowane są Polski, które wychodzą za mąż za np. Turków i po wyjeździe z kraju zabiera im się paszporty i zamyka w domach. Ale oczywiście że masz rację, że nie wszyscy Muzułmanie tak postępują. Ja znam jednego, który darzy swoją żonę ogromnym szacunkiem i miłością, aż miło patrzeć i w ogóle jest fajnym człowiekiem.

Landryneczko, myśle ze za dosłownie bierzesz to co napisała Justine i zgadzam sie z Pytią.

A tak wog óle, to nie wiem czy zauważyłyście, ale inne miesiące nie mają takich ładnych list mamusiek, serdeczne podziekowania dla Cyprysiowej, ze poświęciła swój cenny czas i zrobiłą nam taka śliczną i uporządkowaną listę. Dziękujemy:-)

Ja jem i nic!:)

Dzien Dobry:))
Kurcze a moj sie cieszy jak moge sie wyrwac, ale to chyba dlatego, ze wie ze mu zycie zatruje i bede mocno nieszczesliwa jak pozostanie mi siedziec w domku...i chyba juz opracowal sobie taktyke, bo jak humor lepszy to i jemu sie dostanie:))

Anoli ja o Tobie pamietam i odezwe sie przed sroda obiecuje!

A teraz milego dnia!

Dzwoneczka u mnie to samo:-D:-D w wekendy mam wyjsciowki na miasto gdyz po calym tygodniu z bobaskiem potrzebuje troche relaksu albo nawet samego spacerku w samotnosci zeby podladowac akumlatorki:-D:-D i cale szczescie moj popiera te wyjscia bo rozumie ze inaczej to bym pierdzieca dostala:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Landryneczko, myśle ze za dosłownie bierzesz to co napisała Justine i zgadzam sie z Pytią.

A tak wog óle, to nie wiem czy zauważyłyście, ale inne miesiące nie mają takich ładnych list mamusiek, serdeczne podziekowania dla Cyprysiowej, ze poświęciła swój cenny czas i zrobiłą nam taka śliczną i uporządkowaną listę. Dziękujemy:-)

alez oczywiscie:-):-)

Cyprysiowa slemy poklony dziekczynne:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry