reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie

My dzisiaj mielismy gości, przyjechali nasi znajomi :tak:.

Oj widze ze faceci wojują. Ja z moim wczoraj przeszłam wojnę. Oj było ostro, doszło do tego ze powiedział, ze odbierze mi dziecko. A ja ze ma się wynosic, a on powiedział ze bez dziecka się nie wyniesie i bierze syna ze soba.
Dzisiaj z pracy przyjechał z kwiatami i przepraszał ... łatwo mu nie przebaczyłam ... ale przegiął. :-(

reklama
Witajcie.
Dziewczyny współczuje Wam przejśc z facetami. A ja myslałam że mój ma trudny charakter ale w porównaniu z Waszymi to aniołek. Chociaż też potrafi niezle wkórzyc. Ale ja zawsze jestem szybsza i bardziej mu dopiekam.

U nas normalnie taka pogoda że szkoda gadac. Wczoraj brat wylądował na drzewie. Samochód nie nadaje sie do remontu. Szczęście jemu nic. Jeszcze na studniówkę pojechał. A ja teraz siedzę cała w nerwach bo Marcin pojechał po niego. Mam nadzieje że niedługo wróci.

A z przyjemniejszych rzeczy to jutro jadę do fryzjera. Mam zamiar całkowicie zmienic fryzurkę i kolor i siora mi poleciła dobry zakład w Wawie. Więc Marcin bierze wolne i jedziemy z dzieciakami-od razu odwiedziny u siory zaliczę.

Witam niedzielnie

Justine, Eager, Agacia współczuję przejsć z Mężusiami, amm nadzieje ze szybko dojdziecie do porozumienia, bo szkoda niedzieli na kłótnie.

Justynka, kiedy wy sie wkońcu wychorujecie?;-) Życzę duzo zdrówka.

Kokusia, mam nadzieje ze to juz koniec wypadków w waszej rodzince, bo cos was pech prześladuje:wściekła/y:.
Życze miłych odwiedzinek u siostry, no i super fryzurki.

A u nas wszystko wraca do normy, w domu znów sajgon, kupa prania i hałas, a było tak spokojnie do wczoraj do 18, no ale cóż tzreba wziąc sie za robotę i musztrę dla chlopaków, bo sie calkiem rozbestwili na tych feriach.

Karmiace mamuśki, czy jecie kapustę włoską???

Udanej niedzieli mamuśki

Ostatnia edycja:
Witam z rana dziewczynki :) Widzę, że faceci poprzeginali wczoraj.
Mój też nie przepada jak wychodzę sama, ale argumentacja taka, że on też nie wychodzi sam i to prawda. Ale ja i tak wychodzę z koleżankami od czasu do czasu, bo bym ześwirowała ciągle w domu ;-) Już się przyzwyczaiłam, że pomarudzi, pomarudzi, a ja i tak zrobię swoje ;-)

Witam niedzielnie

Karmiace mamuśki, czy jecie kapustę włoską???

Udanej niedzieli mamuśki

Ja jem i nic!:)

Dzien Dobry:))
Kurcze a moj sie cieszy jak moge sie wyrwac, ale to chyba dlatego, ze wie ze mu zycie zatruje i bede mocno nieszczesliwa jak pozostanie mi siedziec w domku...i chyba juz opracowal sobie taktyke, bo jak humor lepszy to i jemu sie dostanie:))

Anoli ja o Tobie pamietam i odezwe sie przed sroda obiecuje!

A teraz milego dnia!

witam niedzielnie
tej nocy wreszcie maly mi dal pospac obudzil sie tylko raz na godzinke pokwekal zjadl i zasnol do samiuskiego ranka,pozniej znow zjadl i spi, je i spi oby tak dalej:-D:-D:-D:-D:-D chyba maly mi robi prezent :confused: dzis konczy 1 MIESIAC :-):-):-):-D:-D:-D:tak::tak::tak:

Justine nie zgodze sie z toba ze "Michał to mega apodyktyczny facet a ja jestem kobietką,która nie cierpi spychania do poziomu mebla i "żonki dla Muzułmanina"... nie wiem co chcialas przez to powiedziec ale chyba mozna sie domyslec...
ja znam bardzo duzo muzlumanow i uwierz mi ze nie traktuja kobiet jak swoje wlasnosci pozmienialo sie...a poglad polakow jest ciagle ten sam nie zmienia sie ja jestem co roku w Tunezji i to nie z zorganizowanych wycieczek tylko mamy tam swoj dom i na codzien mam doczynienia z muzlumanami i moge ci powiedziec ze sa o wiele fajniejsi i pogodniejsi od Polakow... maja swoja kulture to prawda ale nie traktuja kobiet zle...
co prawda zdarzaja sie wyjatki ale nikt nie jest doskonaly... nie wspominajac o polakach...:baffled:
a moim zdaniem polacy sa o wiele bardziej agresywni,jak maja jakis problem to zawsze uciekaja do alkoholu jak mialby im cos pomoc...
no ale kazdy ma swoje zdanie... :-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
landryneczko - wszystkiego naj z okazji miesiąca! I oby nocki już zawsze były takie udane:)

A co do tych Muzułmanów, to mnie się wydaje, że justine raczej napisała to przenośnie czy uogólniająco. No bo przecież wiele razy słyszy się o tym, jak traktowane są Polski, które wychodzą za mąż za np. Turków i po wyjeździe z kraju zabiera im się paszporty i zamyka w domach. Ale oczywiście że masz rację, że nie wszyscy Muzułmanie tak postępują. Ja znam jednego, który darzy swoją żonę ogromnym szacunkiem i miłością, aż miło patrzeć i w ogóle jest fajnym człowiekiem.

Landryneczko, myśle ze za dosłownie bierzesz to co napisała Justine i zgadzam sie z Pytią.

A tak wog óle, to nie wiem czy zauważyłyście, ale inne miesiące nie mają takich ładnych list mamusiek, serdeczne podziekowania dla Cyprysiowej, ze poświęciła swój cenny czas i zrobiłą nam taka śliczną i uporządkowaną listę. Dziękujemy:-)

Ja jem i nic!:)

Dzien Dobry:))
Kurcze a moj sie cieszy jak moge sie wyrwac, ale to chyba dlatego, ze wie ze mu zycie zatruje i bede mocno nieszczesliwa jak pozostanie mi siedziec w domku...i chyba juz opracowal sobie taktyke, bo jak humor lepszy to i jemu sie dostanie:))

Anoli ja o Tobie pamietam i odezwe sie przed sroda obiecuje!

A teraz milego dnia!

Dzwoneczka u mnie to samo:-D:-D w wekendy mam wyjsciowki na miasto gdyz po calym tygodniu z bobaskiem potrzebuje troche relaksu albo nawet samego spacerku w samotnosci zeby podladowac akumlatorki:-D:-D i cale szczescie moj popiera te wyjscia bo rozumie ze inaczej to bym pierdzieca dostala:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Landryneczko, myśle ze za dosłownie bierzesz to co napisała Justine i zgadzam sie z Pytią.

A tak wog óle, to nie wiem czy zauważyłyście, ale inne miesiące nie mają takich ładnych list mamusiek, serdeczne podziekowania dla Cyprysiowej, ze poświęciła swój cenny czas i zrobiłą nam taka śliczną i uporządkowaną listę. Dziękujemy:-)

alez oczywiscie:-):-)

Cyprysiowa slemy poklony dziekczynne:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry