reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
hej dziewczyny !!!!

najpierw Liwia chora a teraz mi sprzedała choróbsko i drżę czy Lenke nie zaraże! Mieliśmy jechać gdzies z dziewczynami na powietrze na kilka dni ale cały plan poszedł w pi.....

mam nadzieje ze Wy zdrowo sie trzymacie !!!!

cześć laseczki, dzięki za pamięć jesteście kochane!!

niestety ostatnio cały czas coś mi wypada, ale postaram się zrehabilitować i jak tylko znajdę chwilkę to napiszę co u nas.
Witaj i czekamy !!!
hej dziewczyny !!!!

najpierw Liwia chora a teraz mi sprzedała choróbsko i drżę czy Lenke nie zaraże! Mieliśmy jechać gdzies z dziewczynami na powietrze na kilka dni ale cały plan poszedł w pi.....

Życze zdrówka i zaglądaj do nas częściej :tak:

hej dziewczyny !!!!

No niestety ja mam grypsko od trzech dni, ale mała na szczęście się nie zaraziła...

Mnie też coś bierze. Ale się leczę jakimś gripexem. Nie mogę się rozchorować bo zarażę Jaśka a mamy szczepioneczke w przyszłym tygodniu.

A i wczoraj po dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugim czasie kochałam się z mężulkiem. Troszkę na początku bolało ale poza tym było fajniutko. Nie mogliśmy za bardzo poszaleć, żeby małego nie obudzić ;-)
Za dwa tygodnie idę do gina po tableteczki. I będzie spokój :-)

Dzwoneczko,mam skypa oczywiscie:-)
Ach i mam jeszcze oprocz tego mala marude w domu,ucze sie zyc z jedna reka dostepna na rynku:-Ddruga zajeta lulaniem...Menia calymi dniami ostatnio niet,zalatane chlopisko mam w chalupie,mam ale nie mam takie zalatane..
Ale troche Was podczytuje.I jakis ciolek mi sie tu drze pod oknem,jak mi dziecko obudzi to sopel lodu z niego zaraz zrobie z pomoca wiadra wody..:-D

Dobra, zeby nie zapeszyc pfu pfu ... mój mały zasnał o 12:15 połozyłam do do łózeczka, obudziła się o po 13:00, przebrałam i włozyłam do lezaczka no i o dziwo spi. Co chwilę się budzi i mnie woła ale pogłaszcze go po główce i spi. Dubka mu wibruje i mu dobrze :-D. Nawet dałam rade poprasowac :sorry2:

Jeszcze wam napisze jak mnie wczoraj wkurzył mój Krzysztof. Bez konsultacji ze mną kupił samochód :wściekła/y:, niby powiedział ze tylko na handel, ale ja go juz znam, załoze się ze bedzie chciał go zostawic :wściekła/y:, tak sie wkurzyłam, a ja chciałam sypialnie nową :wściekła/y:. Jak na niego nakrzyczałam (i tak nic nie dało) a najchetniej bym go walnęła, oczywiscie mnie szantazował, ze jak bede taka to naskarzy synowy jaka jestem wredna i tatusia wyzywam.

reklama
Witam!!!!
My już pospacerku. Dzięki niemu moje cycki trochę odpoczęły:-D.
Nam też zawsze spacerek pomaga - i też odpoczywają cycunie, no i zdąży się zawsze troszkę uzbierać mleczka:tak: Także musi być on obowiązkowy

hej hej, dzieńdoberek wszystkim mamusiom i ich pociechom,

Ja chciałam zaapelować do Dariny i Zapominajki jako ziomalek z Poznania: idę na godz. 12.00 do Multibaby kina z Lenusią na film "Spotkanie", może chcecie do mnie dołączyć? Film dla mamusiek z bobaskami wyświetlany jest w Multikinie w Starym Browarze, zapraszam. Są na wyposażeniu pieluszki, kosmetyki, przewijaki, każda z nas ma 2 fotele do dyspozycji (1 na fotelik z dzidziusiem), jest ściszony dźwięk i jest ok. Jakby co podaję komórę: 668 384 977

Może się zobaczymy, sorki, że tak późno daję znać ale to był spontan, w zeszłym tygodniu nie dałam rady a dziś nie wiedziałam jak się będzie mąż czuł, na szczęście ok, mogę wyruszać.

Papa, reszcie opowiem potem jak było
Zazdroszczę!!!!!!!

Justyna, Myszqa, Agatkas - wracajcie szybko do zdrowia!!!!!
Dzwoneczku - ja też się muszę wziąć za siebie... bo też jestem gruba... 15 kg do zrzucenia:szok: Tylko że ja spróbuję ćwiczyć dużo, bo dieta to chyba nie pomoże... z resztą odchudzać się jedzeniem w bardzo małych ilościach też nie mogę, bo karmię, ale staram się jeść w miarę możliwości bardzo zdrowo i niewiele.
Jessssssuuuu!!!!!!!! ja tak 0.5 kg na tydz. spadam, a czasem tylko tak ze 0,3 kg. W takim tempie to ja za rok schudnę!!!! Rany!!!!!:angry::angry::angry:
Misiówka - zagladaj częściej.

U nas ok. Była u mnie kumpela - przyjacióła z Wa-wy na noc, bo mężuś szedł na noc do pracy... Ale było super!!! Gadałyśmy do 00.30:szok:. A rano na karmienie się wsać nie chciało... ale o dziwo czuję się wyspana...
Miłego wieczorka!!!

Do góry