Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
My już pospacerku. Dzięki niemu moje cycki trochę odpoczęły.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cześć laseczki, dzięki za pamięć jesteście kochane!!
niestety ostatnio cały czas coś mi wypada, ale postaram się zrehabilitować i jak tylko znajdę chwilkę to napiszę co u nas.
Witaj i czekamy !!!cześć laseczki, dzięki za pamięć jesteście kochane!!
niestety ostatnio cały czas coś mi wypada, ale postaram się zrehabilitować i jak tylko znajdę chwilkę to napiszę co u nas.
Życze zdrówka i zaglądaj do nas częściejhej dziewczyny !!!!
najpierw Liwia chora a teraz mi sprzedała choróbsko i drżę czy Lenke nie zaraże! Mieliśmy jechać gdzies z dziewczynami na powietrze na kilka dni ale cały plan poszedł w pi.....
mam nadzieje ze Wy zdrowo sie trzymacie !!!!
hej dziewczyny !!!!
najpierw Liwia chora a teraz mi sprzedała choróbsko i drżę czy Lenke nie zaraże! Mieliśmy jechać gdzies z dziewczynami na powietrze na kilka dni ale cały plan poszedł w pi.....
mam nadzieje ze Wy zdrowo sie trzymacie !!!!
Nam też zawsze spacerek pomaga - i też odpoczywają cycunie, no i zdąży się zawsze troszkę uzbierać mleczka Także musi być on obowiązkowyMy już pospacerku. Dzięki niemu moje cycki trochę odpoczęły.
Zazdroszczę!!!!!!!hej hej, dzieńdoberek wszystkim mamusiom i ich pociechom,
Ja chciałam zaapelować do Dariny i Zapominajki jako ziomalek z Poznania: idę na godz. 12.00 do Multibaby kina z Lenusią na film "Spotkanie", może chcecie do mnie dołączyć? Film dla mamusiek z bobaskami wyświetlany jest w Multikinie w Starym Browarze, zapraszam. Są na wyposażeniu pieluszki, kosmetyki, przewijaki, każda z nas ma 2 fotele do dyspozycji (1 na fotelik z dzidziusiem), jest ściszony dźwięk i jest ok. Jakby co podaję komórę: 668 384 977
Może się zobaczymy, sorki, że tak późno daję znać ale to był spontan, w zeszłym tygodniu nie dałam rady a dziś nie wiedziałam jak się będzie mąż czuł, na szczęście ok, mogę wyruszać.
Papa, reszcie opowiem potem jak było