reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
witajcie mamuśki :-D
ja niestety uziemiona bo moje maleństwo załapało jakiegoś wirusa i lekko gorączkuje:-:)-:)-(
ale pogoda i tak taka sobie...

Agacia wszystkiego NAJ dla Mateuszka :tak::tak::tak:

AGACIU,wszystkiego naj naj dla Mateuszka!!!wielkie cmoki!!

i czesc dziewczynki,widze ze niedzielka Wam leci raczej spokojnie..
U nas tez niedzielkowo,ja z mala w domku bo zimnica,tatus biega na treningu,
pyry sie gotuja,jakie film w telewizorni...
Czy ktoras z was ogladala moze "Woman",z meg ryan?podobno niezle babskie filmidlo..

Mateuszek dziekuje wszystkim ciociom za zyczenia i przesyła buziaczki :-D

A my po spacerku, teraz mały lezy w lezaczku, dupka mu wiruje i przysypia :-D

U nas boska pogoda :tak::tak: blekitne niebo doslownie cieplutko jak wiosna:tak: ach niech juz ta wiosna przychodz:-):-) bylismy na dluuuuugggggiiiimmmmm spacerku oczywiscie jak tak cieplutko to normalnie wysyp wozkow z rodzinkami w parku:-Dze az kolorowo od tych mercedesowi terenowek:-D:-D:-D:-D fajnie tak polazic i nie marznac;-);-) oki mykam do garow kontynuowac sielanke niedzielna i dokonczyc obiadek dla mojego mezusia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witam Dziewczynki! Ja dalej nie mogę się doleczyć, omijają mnie spacerki:-(Chłopcy są skazani na samotne wędrówki po parkach.

Mam pytanie z innej beczki. Nie zauważyłam, czy na naszym forum pojawił się temat powrotu do normalnego współżycia. Dziewczynki jak to jest u Was? Już, czy jeszcze nie? Przyznam się, że czuję się trochę jak dziewica:baffled:chciałabym a boję się...
Czekać te "ustawowe" 6 tygodni?

reklama
Dorotka ja się przyznam że dopiero sprubowaliśmy po wizycie u ginka, to był 7 tydzień i bardziej skupiałam się żeby mnie nie bolało (czułam się jak dziewica):-D:-D, ale było ok:tak:.

dziewczyny dawno nie było Misiówki chyba:-(?

Do góry