reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Sluchajcie moj synus dzisiaj zrobil taka kupe ze wszystko bylo w niej on , bodziak , pajacyk nawet kocyk na ktorym lezal:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D wzielam go na przewijak rozebralam do naga i zaczelam czyscic a on mi na dokladke zaczal sikac!!!!!!!!:-D:-D:-D caly przewijak i Fifi w kupie i siuskach:-D:-D:-D ale dalam rade:-D:-D:-D teraz czysciutenki smacznie spi:-p:-p:-p:sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Dzien Doberek Laseczki

Mam nadzieje, ze wszystkie so far mamy udany dzien:)) Dzis przyszla do nas pielegniarka zwazyla, zmierzyla, pochwalila i poszla. Nasz dziec ksiazkowy:)

Tygrysku gratuluje zakupow, mi bizuteria perfumy i buty zaaaaawsze poprawiaja humor:))

Olcia kurde mam nadzieje, ze nie zostaniecie jednak pod tymi lampami - trzymam kciuki!

Agga o tyle fajnie, ze nie olali sprawy i szukaja co moze byc przyczyna, moja mloda tez miala testy robione, ale miala chyba ze 3 lata. By the way kosmetyki JOHNSONA czesto uczulaja tez...i mi kazala pediatra kapac ja w oilatum. Mam nadzieje, ze wszystko zejdzie jak reka odjal i moze to tylko proszek do prania:)

Blizniaki oj to nie dobrze z ta grypa jelitowa, moja cora ma wlasnie angine i tez sie balam zeby mlody nie zlapal, ale jak narazie to on sie czuje najlepiej:-) A psa nie mozesz na chwile podrzucic rodzicom, albo znajomym?

Milego dnia dziewczyny!

dzwoneczka to ja mam kompletnego bzika na punkcie kosmetykow, butow ale najbardziej na punkcie torebek:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:moj maz mowi ze on nierozumie po co mi tyle torebek:zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale faceci nigdy nie zrozumieja nas kobiet:-D:-D

Cześć dziewczyny.U nas niestety zaczęły się kolki od tego żelaza i chyba muszę wypróbować masaż...Może coś pomoże,bo żelaza nie chce odstawiać żeby mały jak najszybciej pozbył się anemii.

Misia Was z taką wysoką bilirubina wypuścili do domu???Nas wypuścili dopiero jak spadła do 9,9.A wcześniej 12 dni naświetlanie,10 dni antybiotyk,badania wątrobowe,USG brzuszka i posiew.

Cześć dziewczynki!
Ale u nas dzisiaj zawierucha, chyba wszystko zasypie śniegiem... Brrr. Wykaraskałam się jakoś z dwójką maluchów do mojej mamy na obiadek, Hania śpi, Jasio buszuje z dziadziem, co za sielanka. Hmmm, tylko ciekawe czemu mała śpi zawsze, kiedy jestem z nią u kogoś, a w domu, jak chcę posprzątać albo ugotować, to ciągle na rękach:sorry:

Oj, to szkoda ze nie mozna ich brac przy karmieniu :-(

Przy karmieniu to chyba tylko Azalie można brać z pigułek.
Ja idę 19 lutego na cytologię a potem zakładam wkładkę hormonalna. A do tego czasu to zostają nam gumki.

Pytia nasz maluszek w gościach też zawsze śpi.U mojej mamy to śpi non stop tak mu tam dobrze:-D A w domu m u się nie chce prawie przez cały dzień...Śmiejemy się z mężem,ze w gościach to specjalnie śpi żeby go nie zaczepiali:-p

Przy karmieniu piersią można brać tabletki Cerazette.Mi ginka je przypisała,ale niestety nie udało mi się karmienie piersią i muszę iść po jakieś inne.Mozecie polecić jakieś dobre?

hej.

Wiecie co... siedze sobie w kuchni, na blacie mam fotelik samochodowy (przy oknie bardzo malo szczelnym) i w foteliku spi opatulony moj synek :-) Normalnie szok!! zasnal sam, bez ryku, chyba mysli ze na spacerze jest bo tak jedzie od tego okna hehe

A ja mam bzika na punkcie spodni :zawstydzona/y: Przed ciaza mialam 49 par w ktore wchodzilam ale jescze poza tym kilkanascie za malych bo "moze jescze wejde" :-p

Cyprysiowa nasz synuś w ogóle lubi być w foteliku samochodowym:-) Jak marudzi i nie ma już co z nim zrobić to wkładamy go w fotelik i zaraz zasypia:tak: A ja nie mam bzika na żadnym punkcie.Ani torebek,ani butów,ani ciuchów:tak: A zakupów to nie znoszę.Dla mnie to jest koszmar:no:

dzwoneczka to ja mam kompletnego bzika na punkcie kosmetykow, butow ale najbardziej na punkcie torebek:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:moj maz mowi ze on nierozumie po co mi tyle torebek:zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale faceci nigdy nie zrozumieja nas kobiet:-D:-D

:tak:cos w tym jest!:tak: Kobiety sa z Wenus a faceci z Marsa!

Cześć dziewczyny.U nas niestety zaczęły się kolki od tego żelaza i chyba muszę wypróbować masaż...Może coś pomoże,bo żelaza nie chce odstawiać żeby mały jak najszybciej pozbył się anemii.

Wiem, ze niektore dziewczyny ogrzewaja brzuszek suszarka...moze sprobuj..

A ja wlasnie sie dokopalam do tego watku gdzie wszytkie sie przedstawialyscie i tak super sie czyta, bo dopiero myslalyscie o imionach i plci a w suwaczkach juz dzidziolki sa...az milo popatrzec:)

reklama
Do góry