L
landryneczka_1982
Gość
Witam!!!
Dziewczyny!!! Jestem przyłamana. Wy napisałyście, że zciągacie dużo, bo czasem 50, 60 lub 70 ml. A niektóre więcej... A czy Wy karmicie piersią i tyle potraficie dodatkowo zciągnąć, czy z butli karmicie, a dodatkowo zciągacie??? No i ile razy dziennie potraficie zciągnąć takie ilości???????? No i o jakiej porze dnia zciągacie????
Ja karmię piersią, ale mam chyba mało, bo mi się najwyżej 20 ml udawało zciągnąć....(i potem jej to daję) Nigdy więcej nie udało się zciągnąć. A dziś to dosłownie może z 5 ml. zciągnęłam. Martwię się, że nie mam mleczka. Z tym, że moja mała często woła - czasem nawet co 1,5 godz. Raz dziennie ona się denerwuje gdy ssa - tak jak by już nie było
a czasem wcale sie nie zdenerwuje. Wczoraj np. zasnęła bez dokarmiania...
No i przeważnie wieczorem się cycuszki takie miekkie robią.....
Chciałaby troszkę zciągnąć i zamrozić - żeby mieć na czarną godzinę, a ty nic... Kupuję mleko modyfikowane - i całe muszę wyrzucić, bo w trzy tyg trza zużyć - a ona raz na 2 dni może 30 ml. zje...
Czemu Wy tak dużo zciągacie??????? Czy ja nie mam mleka?????
PLEASE- odpowiedzcie jak możecie. Dzięki z góry.
ja zanim odciagam pokarm laktatorem ogrzewam piersi albo pieluszka tetrowa przeprasowana albo oogrzewam przy piecyku latwiej mleko splywa i jest go wiecej bynajmniej u mnie wiec moze i ty sprubuj