reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

:-Dwitam mamuski :-D
My dzis mielismy wspaniala noc wyspalam sie jak nigdy maly budzil sie tylko 2 razy na jedzonko i zaraz zasypial... maz caly happy wyspal sie wreszcie i on a potrzebowal tego bardzo...
Malego musze dokarmiac butla na noc to lepiej spi mam gdzies co mowi pediatra dziecko placze z glodu a ona mowila zeby go nie karmic butelka na noc... sprubowalam wczoraj w nocy i nie spalam wogole ani on ani ja zanosil sie od placzu a dzis w nocy dalam butle i maly spal jak trzeba...:-D:-D
oby bylo tak co noc...
ile dziecko moze nie robic kupki ????

reklama
Moja córcia tez w dzien zaczyna mniej spac, ale wybacze jej to bo mamy cudowne nocki. Wczoraj poszła spac o 23 a obudziła sie o 4.30 po godzinie spała juz znowu i wstalysmy o 9.00. Wysypiam sie wiec w miare i bardzo mnie to cieszy, a przede wszystkim moj m jest zadowolony bo nie musi spac w salonie:-D

BlackWizard odzywaj sie bo sie martwimy i ciekawosc nas zżera:-)

My nie mamy wiekszych problemow z kupkami codziennie jest jedna lub dwie, choc wczesniej bylo ich nawet kilka:tak:

Za to przedwczoraj Hania nas nastraszyla. Strasznie prezyla sie w nocy podczas jedzenia:-(. Bylismy przerazeni ze zaczynaja sie kolki. Na szczescie od tamtej pory nic takiego nie powtorzylo sie:tak:

Witajcie!!!!

Nie przywitałam się:zawstydzona/y:...u nas nocka do przeżycia, mimo że mała budziła się co 2 godziny:eek:na jedzonko, na szczescie w miarę szybko usypała...

My juz jemy tylko mleczko z butelki...pokarm u mnie skończył się:shocked2:walczyłam ale nie udało się i nie ukrywam że mam mega doła z tego powodu....:sad::sad::sad::sad:
Na samą myśl łzy same płynął:sorry:

Czuję się złą matką...:dry::-:)sorry2::-(tak bardzo brakuje mi tej bliskości z małą:eek:

Madzienka nie przejmuj się, czasem tak bywa a najważniejsze żeby dzidzia była najedzona i szczęśliwa.
Ja się obawiam, że u mnie może być z pokarmem podobnie, ale jeszcze walczę.

Dziewczyny strasznie wam zazdroszczę uśmiechniętych maluszków. Ja się już tego doczekać nie mogę:tak:.

:-Dwitam mamuski :-D
My dzis mielismy wspaniala noc wyspalam sie jak nigdy maly budzil sie tylko 2 razy na jedzonko i zaraz zasypial... maz caly happy wyspal sie wreszcie i on a potrzebowal tego bardzo...
Malego musze dokarmiac butla na noc to lepiej spi mam gdzies co mowi pediatra dziecko placze z glodu a ona mowila zeby go nie karmic butelka na noc... sprubowalam wczoraj w nocy i nie spalam wogole ani on ani ja zanosil sie od placzu a dzis w nocy dalam butle i maly spal jak trzeba...:-D:-D
oby bylo tak co noc...
moje bejbe juz dwie nocki nie robi,troszku w dzien nadrabia...

hej mamcie:-)

z tego co wiem karmione piersia nawet do dwoch tygodni a przy butli to nie dluzej niz tydzien

Madzienko robilas co moglas wiec nie obwiniaj sie za utrate pokarmu bidulko
Landryneczko oby wiecej taki nocek:-)

A Bianeczka dzisiaj budzila sie tylko 3 razy w nocy na karmionko -moze juz tak zostanie...ale brzusio dalej ja pobolewa -prezy sie jak mala zmijka-moja bidulka..

witajcie mamuśki :-D
My juz jemy tylko mleczko z butelki...pokarm u mnie skończył się:shocked2:walczyłam ale nie udało się i nie ukrywam że mam mega doła z tego powodu....:sad::sad::sad::sad:
Na samą myśl łzy same płynął:sorry:
Czuję się złą matką...:dry::-:)sorry2::-(tak bardzo brakuje mi tej bliskości z małą:eek:
Madzienka nie dołuj się, robiłaś co mogłaś, tak czasem bywa. To że karmisz małą z butli nie oznacza że jesteś złą matką!!! Głowa do góry!!!!!:tak:

Malego musze dokarmiac butla na noc to lepiej spi mam gdzies co mowi pediatra dziecko placze z glodu a ona mowila zeby go nie karmic butelka na noc... sprubowalam wczoraj w nocy i nie spalam wogole ani on ani ja zanosil sie od placzu a dzis w nocy dalam butle i maly spal jak trzeba...
oby bylo tak co noc...????
masz rację:tak:, a też na początku dokarmiałam Lenkę butlą bo miałam małowartościowy pokarm:tak:, teraz karmię juz tylko piersią bo pokarm się ustabilizował

reklama
Do góry