reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Cześć Grudnióweczki :-)

Witam Mamusie:-D
Najpierw się przedstawię...Katarzyna Morawska...
A teraz mam pytanko jeśli chodzi o te krwawienia...długo można krwaić:confused:, ja w sumie jestem 2 tygodnie po porodzie a krew jest jakaś ciemna - brunatna czytałam gdzieś że powinna już być jakaś różowawa wydzielina...a u mnie się na razie nic nie zmienia i nie wiem czy kontaktować się z ginem czy dać sobie jeszcze spokój:confused:

Ja krwawiłam ponad cztery tygodnie-taką właśnie brunatną wydzieliną.

a mam do was pytanko, nie wiem czy ten temat był już poruszany a mnie troszkę na forum nie było:zawstydzona/y: i nie dam rady wszystkiego nadrobić
jaka formę antykoncepcji będziecie stosować:confused: chodzi mi o mamy karmiące piersią:tak:

Nadal się zastanawiam nad tabletkami, bo spiralka narazie odpada-za rok chcemy postarać się o następnego dzidziusia :-) i już nie mogę się doczekać...

Wczoraj byliśmy u ginekologa na kontrolnej wizycie i jak powiedział: "szyjka miodzio", więc chyba jest dobrze :-):-):-) Musze Wam powiedzieć, że to badanie było cholernie bolesne-przypomniało mi się "oddzielanie bieguna dolnego"...

A dzisiaj byliśmy z Małym na szczepieniu-bardzo dzielnie zniósł dwa ukłucia w nóżki i ślicznie wypił szczepionkę na rotawirusa :-) Poza tym urósł 2 cm (ma już 55) i przytył prawie kilogram w ciągu 6 tygodni (waży 4300).

A co do nk to może ja też się przedstawię-Patrycja Kucharska :-) Zaraz zacznę Was szukac i mam nadzieję, ze mnie poznacie :-)

landryneczko-odpisałam ci na PW :-)

Ja nadal mam w domku aniołka a nie dziecko:)

Powiedzcie mi jak długo po porodzie odczuwałyście jakieś bóle miednicy i tym podobne dolegliwości. Po jakim czasie brzuchol się robi mniejszy? Ja mam dalej taką kuleczkę:(

Ostatnia edycja:
Witajcie

Mati troche pomarudził i teraz spi, mam nadzieje ze chociaz godzinkę.

Agatkas ja jeszcze mam tak jakby za duzo skóry, ale brzuch szybko mi się zmniejszył, tak po 3 tyg juz go nie było.
A ja aniołka miałam przez miesiąc teraz zmieni się w diabełka :-D

Parysia ja tez nie mogę znaleź zozakozy i anoli.

a mam do was pytanko, nie wiem czy ten temat był już poruszany a mnie troszkę na forum nie było:zawstydzona/y: i nie dam rady wszystkiego nadrobić
jaka formę antykoncepcji będziecie stosować:confused: chodzi mi o mamy karmiące piersią:tak:

Ja jeszcze nie wiem. Na pewno odpada spirala, bo się boję ( ale nie potrafię racjonalnie odpowiedzieć sobie dlaczego:zawstydzona/y:).

Co do NK - Agata Jędrusyna - zapraszam serdecznie:)

Ja nadal mam w domku aniołka a nie dziecko:)

Powiedzcie mi jak długo po porodzie odczuwałyście jakieś bóle miednicy i tym podobne dolegliwości. Po jakim czasie brzuchol się robi mniejszy? Ja mam dalej taką kuleczkę:(

Ja brzuchol cały czas mam. Mniejszy o wiele niż w 9 miesiącu, ale jest...

W kwestii aut, to my mamy opla astrę kombiaka i ja jestem bardzo zadowolona. Nie zamieniłabym tego auta na żadne inne.

A ja mam dola,czuje sie gruba jak jakis kolos,chyba przez te trzy tyg od porodu mi elektryka pod kopula fiksowala,bo nawet tego nie widzialam......no ale dzis,wrrrr:wściekła/y:

reklama
Do góry