pytia
Fanka BB :)
Dziewczyny powiedzcie mi jaka jest roznica pomiedzy czeskimi a niemieckimi kropelkami sab-simplex???chcialabym zamowic ale nie wiem ktore saa lepsze
![]()
Zadna, to są te same krople tylko czeskie mająulotkę po czesku.
Hej dziewczyny, zazdroszcze wszystkim, ktore juz wrocily do wagi sprzed ciazy:-). Ja wczoraj po raz pierwszy dopielam sie w stare spodnie, ale scisnieta pasem poporodowym,brzuszek pozostawia jeszcze wiele do zyczeniaa macie jakas specjalna diete lub cwiczycie??
Ja staram się ćwiczyć co drugi dzień, po 45 minut. Głównie na brzuch i pośladki. Nawet nie tyle ze względu na kilogramy, a bardziej przez wzgląd na nieestetyczne sflaczenie mięśni brzucha. Poza tym lepiej się czuję, jak się trochę poruszam. Ale coraz trudniej mi wygospodarować ten czas, bo albo jedno dziecię mnie potrzebuje, albo drugie. A wieczorami jestem już zmęczona.
Wiem, że trzeba sie uzbroić w cierpliwość, ale do szału doprowadza mnie ten mój brzuchol...
A jeśli chodzi o kg to kolejny 1kg mniej. Czyli zostało mi 5 do najniższej wagi sprzed ciąży. Ale w zasadzie jak teraz zrzucę dwa to będę usatysfakcjonowana, a te trzy pozostałe zostawię sobie do zrzucenia, jak skończę karmić, bo nie chcę teraz się głodzić.