reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

ewelw ollcia ja po Cyprianie tak mialam.Przytylam w ciazy 28kg i zrzucilam tylko 10, jak sie odchudzalam ale to z rok po porodzie to najmniejsza moja waga byla i tak 10 kilo wieksza niz przed ciaza ale mi to pasowalo bo przed pierwsza ciaga walczylam z niedowaga (nieprawdopodobne ale prawdziwe). Reasumujac, nigdy nie wrocilam do wagi z przed ciąż,najmniej wazylam 10kilo wiecej. Trzeba sie przyzwyczaic do swojego nowego wygladu. Choc życze Wam zebyscie zrzucily wszytsko oczywiscie.

Mnie tez troche podlamalas :-( Ale bede robic wszystko zeby stracic jak najwiecej. W sumie duzo nie jem, tylko tyle ile jest konieczne. Zreszta apetytu nawet nie mam. Moja mama mowi ze po ciazy miala tak jak ja. A musze Wam powiedziec, ze moja mama ma naprawde fajna figure :tak: a poza mna rodzila jeszcze moja siostre ;-)

reklama
A mnie załatwił mój kochany braciszek.Wymyślił dzisiaj zże mam mu na jutro napisac pracę maturalną bo on ją musi w środę pokazac.:angry:On nie miał czasu się za to zabrac przez pół roku a ja mam mu w jeden dzień napisac jeszcze z dwójką małych dzieci na głowie:wściekła/y::wściekła/y:

Dziewczyny pomóżcie !! czy to możliwe, że już mam okres !!:confused::confused:, dziś zobaczyłam na wkładce żywą krew, jestem 6 tyg. po porodzie, czy to nie za szybko :confused::confused:

Sorki wielkie, że tu o tym piszę, ale napisałam to pytanko na odpowiednim wątku i jeszcze nie było żadnej odpowiedzi, a zaczynam się poważnie martwić, czy to okres czy coś innego :-(

Edee ja miałam okres po 3 tygodniach:tak:

Cyprysiowa to było szybkie dodanie:-D:-D,

Kurcze dziewczyny jak wy sie odnajdujecie na nk? Ja tylko dodaje ze znajomyuch tych co mam juz dodanych ;-) Ja rozumiem jak ja zostalam znaleziona- nie raz podawalam na forum swoje jakze żadkie nazwisko ;-) ale jak wy sie szukacie?
Gdyby nie zdjecia to bym nie wiedziala z kim mam przyjemnosc, narazie mialam problem z Agga24 :-D
Możecie wyjaśnić co to jest nk?:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: nie wiem o co chodzi:zawstydzona/y:

Cyprysiowa a myslałam że tylko ja tak sie roztyłam :zawstydzona/y: w ciąży przbyło mi 25kg :no: jak na razie zeszło ok 12 i w końcu wcisnęłam sie w jakieś inne spodnie niż ciążowe-sztruksy....ale tyłek zrobił mi sie tak bocisły że ledwo go zakrywają :crazy:
a tak wo gule to od wczoraj dopiero zaczęłam odzywać..bo pierwsze 2tygodnie spędziłam w gaciach i staniku z ponurym humorem bez chęci do życia...
a tak jak was czytam to mi przypomniałyście..że niestety juz niedługo przyjdzie okresik :baffled::rofl2: ehh sprowadziłyście mnie na ziemie :-D

reklama
dzwoneczek tak moja Emilka pije NAN Activ :zawstydzona/y: a jak chce się zmienić dziecku mleczko to mozna samemu czy trzeba to zrobić za porozumieniem z pediatrą?????
Bo Emilka odkąd je tylko mleczko NAN czyli od trzech dni to robi normalne kupki ale i tak się pręży i nawet czasami popłakuje:-(

Do góry