A nam dzis stuknelo 4 tygodnie:-):-):-)
Nam też
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A nam dzis stuknelo 4 tygodnie:-):-):-)
Cześć dziewczyny - czy mogę się wkraść do Waszego grona?
Miałam zostać styczniówką, ale okazało się że jestem grudniówką :-)
Karolka urodziła się 23 grudnia przez cięcie - jest z nami w domku od tygodnia a ja od wczoraj łapię depresję :-(
Mała nie dość że ma czkawkę po każdym jedzeniu a ubrana jest cieplutko - to zupełnie nie mam pomysłu na to aby pozbyć się tego jej podskakiwania w łóżeczku - tak mi jej szkoda...
dziewczyny pomóżcie proszę bo moje piersi nie wydalają z produkcją pokarmu dla małej. Już kilka razy ją dokarmiłam, bo mała pomimo że karmię ją na dwie piersi to i tak dla niej mało. Czy jest jakiś sposób aby zwiększyć produkcję mleka? ;-) piję te herbatki laktacyjne, ale nie wiem czy to coś pomaga
Dziś dostałam doła jak powąchałąm pępek małej - on śmierdzi
położne w szpitalu nie kazały go przemywać, tak też zrobiłam, ale kilka dni temu zaczeła się sączyć z niego krew, więc przemywałam leciutko wacikiem nasączonym spirytusem, a dziś proszę - czuję że pępek śmmierdzitak się wystraszyłam że teraz przemywam 3 razy dziennie, ale czy znów nie przesadzam w drugą stronę?
Matko tak się boję...jesteśmy tu zupełnie sami z mężem a to nasza pierwsza dzidzia i nie mamy kogo zapytać o radę...dziewczyny plissssss pomóżcie
a to do Ciebie lekarz do domku przychodzi? u nas tak nie jest ...
ja na pierwsza wizyte ide w
piatek i od razu zrobimy sobie pierwszy spacerek przy okazji![]()
u nas tez lekarz przyszedl do domku po 2 tygodniach od narodzinzbadal maluszka , przyniosl recepty na witaminki skierowanie na usg bioderek i ogolnie mowil o sprawach dotyczacych pielegnacji dzidzi. kolejna wizyta to juz my do lekarza musimy isc w 6 tygodniu na szczepienie
![]()
Cześć dziewczyny - czy mogę się wkraść do Waszego grona?
Miałam zostać styczniówką, ale okazało się że jestem grudniówką :-)
Karolka urodziła się 23 grudnia przez cięcie - jest z nami w domku od tygodnia a ja od wczoraj łapię depresję :-(
Mała nie dość że ma czkawkę po każdym jedzeniu a ubrana jest cieplutko - to zupełnie nie mam pomysłu na to aby pozbyć się tego jej podskakiwania w łóżeczku - tak mi jej szkoda...
dziewczyny pomóżcie proszę bo moje piersi nie wydalają z produkcją pokarmu dla małej. Już kilka razy ją dokarmiłam, bo mała pomimo że karmię ją na dwie piersi to i tak dla niej mało. Czy jest jakiś sposób aby zwiększyć produkcję mleka? ;-) piję te herbatki laktacyjne, ale nie wiem czy to coś pomaga
Dziś dostałam doła jak powąchałąm pępek małej - on śmierdzi
położne w szpitalu nie kazały go przemywać, tak też zrobiłam, ale kilka dni temu zaczeła się sączyć z niego krew, więc przemywałam leciutko wacikiem nasączonym spirytusem, a dziś proszę - czuję że pępek śmmierdzitak się wystraszyłam że teraz przemywam 3 razy dziennie, ale czy znów nie przesadzam w drugą stronę?
Matko tak się boję...jesteśmy tu zupełnie sami z mężem a to nasza pierwsza dzidzia i nie mamy kogo zapytać o radę...dziewczyny plissssss pomóżcie