reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hejka Mamuśki
Tomek ma już dwa tygodnie, a pępuszek odpadł mu w czwartek wieczorkiem, oczywiscie kułeczko po nim czyszczę spirytem. Nie pisalam nic gdyż kiepsko mialam z zawieszeniem. W dzień po świętach pobiegłam do szpitala gdyż rana mnie paliła, sciągnęli mi szwy i przepisali antybiotyk, który brałam przez 7dni, w poniedziałek mam kontrol:wściekła/y::wściekła/y:, jak stwierdzą coś nie tak to znowu będą mnie cieli.
Przez ten ból zaczęłam ściągać pokarm i mały przyzwyczaił się do butelki i nie chce teraz ssać cyca, auu
A propo pasa to mi położna odradzała, że brzuch sam ma się wciągać.
Pozdrowionka

Załączniki

• Tomuś22.12.jpg
    Tomuś22.12.jpg
    255,2 KB · Wyświetleń: 26
reklama
Madzienka w sumie to z tym pasem dużo łatwiej było mi pierwszy raz wstać po cesarce bo rana tak nie ciągła i brzuch i wogóle łatwiej się z nim chodzi w pierwszych dniach:tak:to jest moje zdanie.

Dziewczyny, powoli tracę cierpliwość :( A tu żadnych skurczy, nic sie w ogóle nie zapowiada:(
A już jestem taka ciekawa tego mojego maluszka...
Powiedzcie mi czy mam się bać wywołania? wolałabym sama urodzić:(

Agatkas niczego nie musisz sie bac. Bostaniesz kroplówkę która wywało po prostu skurcze. Takie skurcze która same powinny przyjsc :-).

Agatkas nie bój sie :tak:bo stres źle wpływa na ciebie i na bąbelka w brzuszku :-)mysl pozytywnie i że juz niedługo bedziesz miała swoją kruszynke w ramionach\\

Witam!!!
Widzę ze na topie temat kilogramów ja też mam jeszcze o wiele za dużo (7+) i najgorsze ze waga już nie spada w żadne gacie się jeszcze nie mieszczę nie mówiąc o spódniczce buuu
nasz pempuszek też nie schowany całkowicie ale położna kazała smarować spirytusem i tak delikatnie wciskać do środka patyczkiem do uszu
wiecie co nasz jarek jakoś dziwnie jest niespokojny przy jedzeniu i nawet jak śpi czy wasze maluszki też tak mają?

Witam!!!
Widzę ze na topie temat kilogramów ja też mam jeszcze o wiele za dużo (7+) i najgorsze ze waga już nie spada w żadne gacie się jeszcze nie mieszczę nie mówiąc o spódniczce buuu
nasz pempuszek też nie schowany całkowicie ale położna kazała smarować spirytusem i tak delikatnie wciskać do środka patyczkiem do uszu
wiecie co nasz jarek jakoś dziwnie jest niespokojny przy jedzeniu i nawet jak śpi czy wasze maluszki też tak mają?
od jakiegos czas mój mały tez sie denerwuje przy jedzeniu :-(

czesc kochane!!na dzien dobry wszystkiego najlepszego w nowym roku!!!!!spelnienia wszystkich marzen!!!kope lat do Was nie zagladalam,ale dzisiaj wreszcie usiadlam i Was poczytalam..Gratulacj dla wszystkich rozpakowanych i cierpliwosci dla wszystkich oczekujacych;-)chociaz wiem ze latwo to sie mowi...Ale warto czekac,uwierzcie bo sama jak juz doczekalam 43-go tygodnia juz chcialam torbe do szpitala rozpakowywac:-D...A teraz mam Marysie,Marysia dzisiaj ma 11 dni i jest moim najwiekszym w zyciu sukcesem!!

reklama
Do góry