NIo lituja sie nad nami rodzicami ci mali terrorysciwczoraj az normalnie z radosci z powodu pepuszka odpadnietego napilam sie wieczorkiem lampeczke winnka czerwonego i powiem wam, ze przez ta moja abstynencje 9 miesieczna te kilka lyczkow alkoholu podzialalo na mnie ze hej normalnie poczulam jak w glowie mi zawirowalo
Olcia a ten pepuszek po odpadnieciu u ciebie jest tak calutki juz schowany w srodku brzuszka czy te brzeszki jego jeszcze troszke wystaja na wierzchu?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
U nas tez jeszcze na wierzchu, ale jakos sie tym nie przejmuje ;-) no i chyba nie bede stosowala zadnych plasterkow, bo polozna kazala mi jeszcze spirytusem przecierac.
A to winko nie zaszkodzilo dzidzi? Bo sama bym sie napila troszke winka, ale sie boje troche. A jesli juz to ma znaczenie czy slodkie czy wytrawne? Pewnie glupie pytanie, ale wole sie upewnic ;-)
![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)