reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Tygrysek jakie plasterki???

takie specjalne do pepuszka zeby pepuszek sie dobrze schowal w brzuszku;-) przyklejasz z dwoch stron pepuchaa i nakladasz jeden na drugi tak ze ten pepuch sam sie chowa i dziecko chodzi w tych plasterkach przez jakis czas zeby pepuch usadowil sie w srodku na zawsze:tak::tak::tak: ale zakrecilam:tak:;-) moj mlodszy brat chodzil w tych plasterkach gdyz jemu pepuszek sie nie chcial calkowicie schowac do srodka:zawstydzona/y: bylo to jakies 11 lat wstecz ale plasterki nadal w aptekach sa:-D:-D a teraz mati ma sliczny pepuch:happy::happy:

reklama
takie specjalne do pepuszka zeby pepuszek sie dobrze schowal w brzuszku;-) przyklejasz z dwoch stron pepuchaa i nakladasz jeden na drugi tak ze ten pepuch sam sie chowa i dziecko chodzi w tych plasterkach przez jakis czas zeby pepuch usadowil sie w srodku na zawsze:tak::tak::tak: ale zakrecilam:tak:;-) moj mlodszy brat chodzil w tych plasterkach gdyz jemu pepuszek sie nie chcial calkowicie schowac do srodka:zawstydzona/y: bylo to jakies 11 lat wstecz ale plasterki nadal w aptekach sa:-D:-D a teraz mati ma sliczny pepuch:happy::happy:

Tygrysku to ja już je kupisz proszę napisz ich nazwę....:blink:

NIo lituja sie nad nami rodzicami ci mali terrorysci:-D:-D:-D:-D:-D wczoraj az normalnie z radosci z powodu pepuszka odpadnietego napilam sie wieczorkiem lampeczke winnka czerwonego i powiem wam, ze przez ta moja abstynencje 9 miesieczna te kilka lyczkow alkoholu podzialalo na mnie ze hej normalnie poczulam jak w glowie mi zawirowalo:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja w Sylwestra wypiłam lampkę wina i miałam to samo. Normalnie mi się w głowie zakręciło. Ale małej nie zaszkodziło. Zresztą położna mówiła mi, że kieliszek czerwonego winka można od czasu do czasu wypić.

A za nami ciężka nocka :baffled: Od wpół do pierwszej do czwartej mała nie spała w ogóle, potem tak tylko drzemała. Coś jej dolega, ale nie wiem, czy to brzuszek, czy coś innego. Jakas taka niespokojna jest, nawet przy cycusiu. No i ten nos zapchany - w nocy masakra.

Witam mamuski....

Ja znowu na chwileczke tylko:) Powrzucam zdjateczka Mariczki z tygodnia....dzisiaj ma juz dwa:) jak bede miala nowe foteczki to od razu powrzucam:)

KANKIYA moje ogromne gratulacje...nie wiedziałam ,ze juz urodziłas:) Malutka jest przesłodka;*:*:*

No i wogole gratulacje dla wszystkich rozpakowanych mamusiek:)

my tez ostatnio czesto zapraszamy Filipka do naszego lozka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a co do pepuszka to poobserwuje go jak sie nie schowa calkowicie do poniedzialku to zakupie takie specjalne plasterki w aptece do pepuszka :-:)-( pamietam ze moj brat mlodszy mial z tym schowaniwm sie calkowitym pepucha problem i pediatra kazala zeby te plasterki przyklejac.:-( jakas przewrazliwiona chyba na tym punkcie jestem;-)

tygrysku te plasterki to chyba na przepuklinę pępkową się stosuje :baffled:

:-)witajcie mamunie w Nowym Roczku:-):-)

wpadlam na chwileczke zameldowac sie,ze u nas wszystko ok -oprocz nieprzespanych nocek:-(moze za tydzien juz uda mi sie bardziej wszystko zorganizowac i czesciej do Was zagladac,buzki

Kana dzieki:-):-) rozdwoilam sie z tesknoty za Toba:-D:-D;-)

tygrysku te plasterki to chyba na przepuklinę pępkową się stosuje :baffled:

wiesz co nie znam dokladnego zastosowania owych plastrow ale tak jak pisalam wczesniej braciszkowi Lekarka kazala zakladac te plasterki jak pepuszek nie chcila caly sie schowac do brzuszka;-) i poskutkowalo dzis ma pieknie wchloniety pepuszek:))))

Ollcia a ten pas co kupiłas jakos sie zapina, bo na rysunku nie widac. Ja mialam cesarke dwa dni po tobie wiec chyba tez moge juz sobie kupic i zakładac:-)

Kokusia moglabys zmierzyc i podac mi szerokosc tego pasa, bo ja jestem bardzo niska i nie chcialabym go na cyckach nosic:-D, a ten najbardziej mi sie spodobał,tylko musze dobrac rozmiar:-);-)

reklama
Do góry