reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dziewuszki odbierałyście juz becikowe??

Jakie dokumenty są potrzebne i gdzie to sie odbiera???:tak:

My dostaliśmy kaskę już przed Świętami. Pobraliśmy wniosek z Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej, nie mieliśmy jeszcze peselu małej, ale powiedzieli, że nie musi być koniecznie. Do tygodnia była decyzja, po następnych dwóch dniach kaska.

reklama
hejka dziewczynki...
przyszlam wam zlozyc zyczenia wszystkiego dobrego w Nowym Roku i pociechy z dzieci zyczyc...
ja wczoraj bylam na kolejnej wizycie w szpitalu,.....serduszko malenstwa bilo pieknie ,lekwrz powiedzial ze wszystko wyglada prawodlowo no i ze dzidzia starsza o 2 dni:)...kolejne usg 14 stycznia...i oby tez bylo tak korzystne jak wczoraj:)
pozdrawiam serdecznie

no to widze że w takiej dziurze jak olsztyn robią wielkie problemy i musi byc pesel :/ my czekamy na pesel(miesiąc) i na becikowe drugi miesiącc :wściekła/y:

aga strasznie się cieszę,że wszystko u Ciebie dobrze....:-):-):-)

Ola u mnie też wymagaja PESEL!!!!!! Po odbiorze Peselu musze czekać kolejny m-ąc na becikowe:wściekła/y:

Hej dziewczęta.

Ja nadal w dwupaku i nic się nie zapowiada....
Duni coś nie widać....ciekawe.....
Landryneczka pewnie już rozpakowana:)

Znając moje szczęscie będę ostatnia....

hej dziewczyny

Mam pytanko. Czy bedziemy mogly odliczyc sobie nasze maluszki w calosci od podatku? Wydaje mi sie ze tak ale moze jest cos takiego ze jak urodzone na koniec roku to tylko czesc... orientujecie sie?

reklama
U nas też najpierw PESEL - miesiąc i kolejny miesiąc na becikowe. Ale jakoś nam się nie śpieszy. Póki co wydatków na małego większych nie mamy. A tak to będzie na nowy większy zestaw ubranek :-)

Do góry