reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

do nas o 23 zawitali sasiedzi, posiedzieli do 24.30.
Wypilam sobie pare łyczkow czerwonego winka, a o 24 piccolo ;-) Ksawery chyba czul sie zagrozony przez te wybuchy za oknem bo nie spal od 21.30 do 1.30 jak zasnal w koncu to spal do 5 az:tak:

Didi widzialam widzialam Wasze foteczki na naszej klasie :tak: Gratulacje, w koncu go usidlilas :tak: Brzuszek moglabys pokazac bo schowalas tak na tych zdjeciach ze nie powiedzialabym zes w ciazy.

reklama
Witajcie mamuśki!
Oj dawno mnie tu nie było.....ale nie wyrabiam z czasem...

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Zdrówka, szczęścia, spełnienia marzeń i oby nasze maluszki zdrowo się chowały.

To ile z nas przenosiło się na styczeń??

witam sie i ja w Nowym Roku.
Jeszcze raz życzę wszystkim mamuśkom smaych dobrych chwil w nowym 2009 roku.

Agatkas, BlackWizard, mozecie już rodzić:-).
Landrtyneczko mam nadzieję ze sie rozpakowałaś.
Didi, serdecznie gratuluje z okazji ślubu, przuyjmij najserdeczniejsze zyczenia na nowej drodze życia.
Cyprysiowa, fajnie ze sąsiedzi do was zawitali i nie byliście sami. Mam nadzieje ze to nie sąsiadeczki z góry:-D:-D:-D. Serdeczne gratulacje dla męża, fajna niespodzianka jeszcze w starym roku.
Sabik witam spowrotem.

My w tym sylwestra spędziliśmy w domku tylko z dzieciakami i wogóle nie czułam ze to sylwester:confused:, szampana nie piłam, bo jakoś zawsze mi szkodzi, a poza tym to gazowane, ale za to wypiłam pół lampeczki winka, popatrzyłam z Małą na rękach na fajerwerki, które puszczał mąż razem z chłopakami, posiedzieliśmy jeszcze trochę i spać, ale niestety Dzidzi spanie dzisiaj nie podchodziło, dopiero z nami w łożku spała, ale też z przerwami.
Teraz czekam właśnie kiedy moja ferajna wróci ze spacerku, ja zostałąm w domku, bo już nie mogłam partrzeć na bajzel, wiec zostałam i posprzątałam, a za chwilę pewnie nadejdą, wiec znów będę miała zajęcie.

Przede wszystkim chcę życzyć wszystkim rozpakowanym i nie rozpakowanym Mamusią Wszystkiego najlepszego w 2009 roku!!!
My również Sylwestra spędziliśmy w trójkę w domku i szczerze to też jakoś nie czułam że to Sylwester. Dla mnie to był dzień jak co dzień ;-)
Wogóle to nasza Emilka to straszny głodomorek i musimy ją dokarmiać butelką!!!
Nie mam pojęcia co mam jeść żeby małej wystarczało moje mleczko?!
Acha szwy mam już ściągnięte i nie bolało :-) tylko troszeczkę szczypało.

Witajcie w 2009 roku :-D

Do nas niespodziewanie wczoraj przyjechałam moja siostra z męze i swoją 9 miesięczną córeczką. Posiedzielismy, przywitalismy nowy rok, w wypilismy szampana (ja nie :-(), i około 1:00 pojechali do domku.
Dzisiaj sobie troszkę pospalismy :-D, mały obudził sie rano na karmienie i zasnął ze mną w łózku i obudził sie o 11:30, a ja razem z nim :szok:.

Najgorsze jest to ze boli mnie dzisiaj cały bark, reka, szyja, pod pacha i nie wiem od czego. nawet nie mogę ręka ruszyc. Posmarowałam sobie amolem ale nic nie pomaga. Wczoraj w nocy juz zaczeło mnie bolec, wziełam nawet appap bo nie mogłam wytrzymac.
Nawet mi ból sprawia jak małego trzymam na rekach :-(.

Witam!!!
Życzymy wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!! Dużo cierpliwości dla pociech!!! Dostatku!!! Samych przemiłych chwil i przede wszystkim zdrowia dla wszystkich członków Waszej rodzinki!!!

reklama
Madzienka,

Ja coś niecoś pamiętam sprzed 3 lat, bo teraz jeszcze nie odbierałam: szłam do urzędu gminy (w miastach się idzie do Urzędu Miasta chiba) i prosiłam o wniosek na becikowe, wypełniałam i oddawałam podając nr konbta i po miesiącu przyszła mi kaska na konto. Trzeba do tego dwojga rodziców i trzeba podpisać że się już czegoś takiego nie odbierało w innym urzędzie miasta lub gminy - bo oczywiście Polak potrafi i ludziska pobierały to podwójnie - raz tatuś a raz mamusia hehe.
Nie wiem czy nie trzeba mieć do tegoe PESELU dziecka, ja jeszcze dla Leny nie mam więc czekam.
Pozdro

Dziekuję:tak:

Do góry