reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
czesc dziewuszki...pozdrawiam serdecznie wszystkie z was i zycze wszystkiego dobrego....
Ja w pracy na poczatku też miałam nieciekawie....bo część pensji dostawałam do ręki i jak poszłam na zwolnienie to mi to zabrali....ale oczywiście ja w ciemię nie jestem bita i postraszyłam ich Państwową Inspekcją Pracy i od razu wypłacili...i teraz co m-ąc dają mi z góry...hahaha:-)
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
witaj yoka ...u mnie dobrze ,dziekuje....minely wlasnie 3 tygodnie od poronienia ...zagladam sobie tu czasem i pogdladam wasze brzuszki...ech...trosze wam zazdroszecze...ale nie jest to zadna zla zazdrosc o nie...myse tylko czasem ze u mnie bylby to okolo 16 tydzien...ech....zycie jest okrutne....
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Witaj Aga, cieszę się, że nas odwiedzasz.
Trzymaj się dzielnie.
Trzymaj się dzielnie.
ANIA2608
Szczęśliwa żona i mamusia
Aga witaj:-) Miło,że nas odwiedzasz.Mam nadzieję,że będzie u Ciebie wszystko dobrze i że w końcu Wam sie uda.Trzymam kciuki z całych sił![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Yoka a od kiedy jesteś na zwolnieniu???Zostajesz już do końca???A wypłatę będziesz miała od pracodawcy???Pomóż,bo ja tyle się tego naczytałam,a i tak inaczej to wygląda...
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Yoka a od kiedy jesteś na zwolnieniu???Zostajesz już do końca???A wypłatę będziesz miała od pracodawcy???Pomóż,bo ja tyle się tego naczytałam,a i tak inaczej to wygląda...
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
Aga super ze zagladasz do Nas. Ja tez czasem mysle ze za miesiac juz bym rodziła ale cóż nie zmienie tego...
Słuchajcie zaczynam sie powaznie martwić nie dostalam dzis ani jednego kopniaka, jadlam ciacho bezowe, ciasto, piłam wode z wcisnieta całą cytryną i nic :-(
Słuchajcie zaczynam sie powaznie martwić nie dostalam dzis ani jednego kopniaka, jadlam ciacho bezowe, ciasto, piłam wode z wcisnieta całą cytryną i nic :-(
reklama