reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cyprysiowa, nie zamartwiaj sie tak! zawsze tak jest, ze im bardziej czegos chcesz, to nie przychodzi. Rozluznij sie, nie mysl tak o tym, bedzie wszystko dobrze!!;-)
Misiowka, ja tez tak mam, jak chce mojemu pokazac jak maly kopie, i on kladzie reke, juz po... I moj zawsze mowi, aaa widzisz, wie kogo ma kopac a kogo nie...:-D

reklama
Witam serdecznie:-)
U mnie wizyty też wypadają co 4 tygodnie. I tak jak u Ciebie teraz pomiędzy wizytami mam przerwe ok 6 tygodni z tym ze to p. doktor jest na urlopie. Kolejną mam 23 lipca.
Ja dzisiaj odpoczywam od upałów bo od rana leje jak z cebra.

U mnie wizyty również co 4 tyg a dla mnie to jak wieczność...10 lipca kolejna i już nie mogę się doczekać kiedy zobaczę i usłyszę moja perełkę:-)

oj jak bym chciala deszczyk:-) ale jeszcze nie dzis bo wybieram sie nad jeziorko na grila;-) wkoncu kupilam sobie rybaczki co prawda dresowe a ja nienawidze chodzic w dresach zawsze mam wrarzenie ze mam wnich taki gruby tylek zreszta i tak mam haha ale musialam kupic jakies luzne bo sie strasznie poce jak taka głupia czytalam ze w ciazy to normalne ale niemyslalam ze az tak:-D musze sie umowic na usg bo 22 lipca mam wizyte u poloznej i do tego czasu musze miec zrobione ale jakos jeszcze zwlekam bo mam jakies przeczucie ze niebedzie widac co dzidzia ma miedzy nozkami:-) ale nadal twierdze ze to chłopak:-D

Ja szaleje po 2 tyg od wizyty, juz czuje ze przydalaby sie kolejna. Przez 2 tyg po jestem spokojna.

dagulla no oby chlopak bo dziewczynek przewage mamy :tak:

A mi suwak w koncu na 5 miesiac przeskoczył, niewiem jak on liczy, ja licze od 17tyg 5 miesiac, szósty od 20 tyg. czyli za tydzien i 2 dni wkrocze w 6 mies. a na suwaku dopiero 5:confused:

Z tym deszczykiem u nas to przeczuwałam że będzie bo rozłożyliśmy wczoraj wieczorem z mężusiem basen (i tyle z kąpania he he), ale licze że jutro z powrotem słoneczko zaświeci.

aa i ostatnio dostałąm upławy takie białawe czy to cos niepokojacego :sorry2: niechce mi sie szukac gdzie pisalyscie o uplawach;-)

jeszcze jedno pytanie:-p
czy moge sie opalac jakos ostatnio staralam sie unikac slonca no ale jak bede nad jeziorem to raczej trudne bedzie:-D co prawda jade dopiero po 17 ale jeszcze slonko bedzie :sorry2:

Cześć dziewczynki :-)

Wczoraj miałam niezłe przygody...:eek:
Pojechaliśmy do kina ,o 21.30 rozpoczął się seans " Seks w wielkim mieście" - zajefajny film polecam. Oglądamy go i bardzo dobrze się bawimy . Ok 22 czuję 3 mocne i wyczówalne kopniaczki :szok: Normalnie aż ze szczęścia prawie się poryczałam bo nabijam sobie głowę tak jak i Cyprysiowa.:zawstydzona/y:
Seans skończył sie o niebotycznej godzinie bo po północy:sorry:
Idziemy na parking podziemny a mój mąż do mnie , że zgubił KLUCZYKI od samochodu!!!:wściekła/y: Myślałam , że go zabije! Za godzinę zamykają wszystkie bramy na parkingu a poza tym w domu czekan na Nas 2 Dogi , którymi trzeba się zająć!!Facet szuka kluczyków a ja z koleżanką mówię ide zobaczyć czy Nam samochodu nie rąbnęli:wściekła/y: Patrzę stoi podchodze a on otwarty:szok:
Jak to mój mąż go nie zamknął?? Wszystko w samochodzie było nic nie zostało ukradzione hmm? Moja złośc sięga ZENITU. Dochodzi pierwsza w nocy ja dre ryja facet szuka kluczy :-D:-D:-D No i nagle dzwoni z kina , że menadżer kina znalazł Nasze KLUCZYKI!!
I wszyscy prawie szczęśliwi dojechalismy do domu na 2 w nocy. Michał po drodze mnie przepraszał ale ja wolałam milczeć i mi przeszło dzisiaj;-) a to dlatego , że zawsze mu mówie nie noś kluczyków i portfela w ręcę a on nic na to no to kurde wku...łam się juz wczoraj:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
jeszcze jedno pytanie:-p
czy moge sie opalac jakos ostatnio staralam sie unikac slonca no ale jak bede nad jeziorem to raczej trudne bedzie:-D co prawda jade dopiero po 17 ale jeszcze slonko bedzie :sorry2:

Czytałam ostatnio trochę o opalaniu i bezwzględnych przciwskazań nie ma. Trzeba tylko stosować krem z dużym filtrem zwłaszcza na twarz ( bo powstają czasami plamy, które po porodzie zostają). Ja jeszcze dodatkowo zasłaniam sobie brzuch. No i nie leże plackiem w pełnym słońcu tylko raczej pod jakimś parasolem.
Miłego popołudnia Ci życze:-)

Do góry