tygrysek82
Fanka BB :)
Witam wszystkich!!!
Gratuluję wszystkim rozpakowanym Mamusią i Trzymam kciuki za wszystkie jeszcze nie rozpakowane !!!!!
My już w domku od środy,ale nie miałam siły żeby cokolwiek napisać.
Czujemy się świetnie,Emilka jest bardzo grzeczna tylko je i śpi a płacze tylko jak jest głodnatakże mam czas żeby dojść do siebie po cesarce. No i mąż dużo mi teraz pomaga bo jeszcze wolne. A rana po cesarce nie daje mo możliwości jeszcze normalnego funkcjonowania ale mam nadzieje że już nie długo wszystko wróci do normy.
Ale muszę przyznać że nie byłam jeszcze nigdy tak szczęśliwa!!!!!:-)
znam ten bol kochana w szpitalu jak lezalam to moj mezus caly czas nosil maluszka jak plakunsial opiekowal sie mna i malenstwem kiedy ja dochodzilam do siebie teraz w domku tez w nocy wstawal do malego pierwszy jak sie przebudzal bo mimo tego ze czuje sie ok to wstanie z lozka zajmuje mi bardzo duzo czsu przez ciagniecie w ranie ale jak juz wstane to jest ok bez jego pomocy niedalabym sobie rady. ale juz niedlugo i my dojdziemy do formy z przed operacji ba nawet z przed ciazy i bedziemy smigac a na brzuszku zostanie jedynie delikatna kreseczka przypominajaca nam o narodzinach naszych szkrabkow mi juz wszystkie strupki odpadly i ciecie wyglada coraz ladniej