reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam dziewczynki poświątecznie:-)

Kankiya Dorotka wielkie gratulacje i dużo zdrówka dla Was i dla maluszków

Ostatnio kompletnie nie mam czasu by tu zajrzeć nie mówiąc już o nadrabianiu zaległości w czytaniu.

Lilianka cały czas wisi przy cycu je godzinę 10-15 min śpi i znowu budzi się głodna. Zastanawiam się czy przypadkiem coś nie tak z moim mleczkiem moze ona się poprostu nie najada. Jak tak dalej będzie to chyba przejdziemy na butle bo i ja i malutka jesteśmy wykończone a to chyba nie o to chodzi.

reklama
Dzisiaj mija nasza 2 rocznica poznania się oraz rocznica zaręczyn :-)

Kasieńko gratulacje :-)

My dziś obchodzimy 3 rocznicę ślubu :-D

I GRATULKI dla rozpakowanych mamusiek !!!!!!!!!!!!!!!!!

I muszę się jeszcze pochwalić moim prezentem z okazji świąt, rocznicy i urodzenia Jaśka :-) mój M. kupił mi pierścionek i wygrawerował na nim taki napis: 12.12.2008 Dziękuję za Jasia

Ryczałam dobre pół godziny. :-)

Witajcie po przerwie kochane:-D
My już w domku, dzieć mnie tak absorbuje, że na nic nie mam czasu. Gratuluję wszystkim rozpakowanym.
Buziaczki dla was, zamelduję się jak doba będzie miała więęęęęcej godzin :D

I muszę się jeszcze pochwalić moim prezentem z okazji świąt, rocznicy i urodzenia Jaśka :-) mój M. kupił mi pierścionek i wygrawerował na nim taki napis: 12.12.2008 Dziękuję za Jasia

Ryczałam dobre pół godziny. :-)​

Ja też dostałam pierścionek za Oleczka :-)

dorotka gratulacje, wracaj szybko z Szymusiem :-)

A do nas dzisiaj przyjeżdża na kilka dni moja mama. Dzisiaj też pierwszy raz byliśmy na spacerku-Mały całą drogę przespał.

Witam !!!przepraszam że nie zaglądałam w święta ale mieliśmy czas bez kompa mam nadzieję że mi wybaczycie.
przeogromne gratulacje dla wszystkich rozpakowanych
mój jaruś też cały czas na cycu ,ale w dzień mi to za bardzo nie przeszkadza, ale noce są najgorsze bo strasznie spanie męczy niestety (nie chciałam tego robić) wprowadziłam młodego do naszego łoża mam nadzieję, że nie na długo.
Teraz sobie smacznie śpi a ja korzystam z wolności,w święta jadłam wszystko tylko w małych ilościach i małemu nic nie było nawet podpijam kawe w małych ilościach.
Pozdrawiam wszystkich!!!

Witam i ja życzę wszystkiego najlepszego poświątecznego:-)

Przedewszytskim gratuluje wszystkim rozpakowanym i 3mam kciuki za jeszcze w 2paku:-):-):-)

Żeby zacząć śmeisznym akcentem to napisze że ja chyba złapałem depresje poporodową a moja żonka chociaż jeszcze tydzień temu się zarzekała że nawet małej bedzie się bała wziąść na ręce, wsparta naturą i hormonami tak śmiga i robi wzystko, a ja sie boję. Ah ta przewrotna natura :)

Nasza młoda też póki co przy cycu jak na sprężynie, co się cyc oddali to wyjec :-D:-D:-D

Witajcie mamuski:tak::tak: u nas spokojna i przespana nocka :tak::tak: z czego sie bardzo cieszymy gdyz przedwczoraj krasnal pozwolil nam dopiero o 3 zasnac:-D:-D a ja dzis pierwszy raz od porodu wybralam sie do sklepiku:-D maz zostal z syneczkiem :-D:-D i powiem wam ze minely prawie dwa tygodnie od cesarki a ja po dworze szlam tempem zolwim:-:)-:)-( staruszki mnie wyprzedzaly a ja poprostu nie bylam w stanie isc szybciej , mialam taki dyskomfort w brzuszku i ta rana tak jakby ciagnela mnie bardziej ech nie wiem kiedy bede mogla smigac normalnie po dworze u:-:)-:)-( jak chodze po domku to czuje sie swietnie ale na dworze i na wiekszym dystansie to ja jeszcze nie wyrabiam ja nie wiem jak my sie wybierzemy na nasz pierwszy spacerek ktory planujemy wykonac juz za tydzien:-:)-:)-(
AGATKAS TY sie nie opitalaj z zuzia tylko marsz na porodowke!!:-D:-D juz cie sylwestrowe mamy wyprzedzily:-D:-D:-D

Ryczałam dobre pół godziny. :-)​

Gratuluję z okazji rocznicy. A prezent piękny i wzruszający. :tak:

DOROTKA - WIELKIE GRATULACJA DLA CIEBIE I SZYMUSIA!!! SZKODA, ŻE NIE UDAŁO SIĘ WAM BYĆ DO KOŃCA W DOMKU, ALE NAJWAŻNIEJSZE, ŻE Z DZIDZIUSIEM WSZYSTKO DOBRZE.

Zapominajka, Kana - witamy z powrotem :)

Witam i ja życzę wszystkiego najlepszego poświątecznego:-)

Przedewszytskim gratuluje wszystkim rozpakowanym i 3mam kciuki za jeszcze w 2paku:-):-):-)

Żeby zacząć śmeisznym akcentem to napisze że ja chyba złapałem depresje poporodową a moja żonka chociaż jeszcze tydzień temu się zarzekała że nawet małej bedzie się bała wziąść na ręce, wsparta naturą i hormonami tak śmiga i robi wzystko, a ja sie boję. Ah ta przewrotna natura :)

Nasza młoda też póki co przy cycu jak na sprężynie, co się cyc oddali to wyjec :-D:-D:-D

Bo ci się udzieliły nasze hormonki, hihi. Pozdrowienia dla dzielnej Kluski.

A my byliśmy dzisiaj na ślubie naszej koleżanki. Hania przespała grzeczniutko całą ceremonię :tak:W ogóle w dzień dużo śpi, ale wieczorkiem buszuje nawet to 1.00:baffled:

Witam wszystkich!!!
Gratuluję wszystkim rozpakowanym Mamusią i Trzymam kciuki za wszystkie jeszcze nie rozpakowane :tak: !!!!!
My już w domku od środy,ale nie miałam siły żeby cokolwiek napisać.
Czujemy się świetnie,Emilka jest bardzo grzeczna tylko je i śpi a płacze tylko jak jest głodna:tak:także mam czas żeby dojść do siebie po cesarce. No i mąż dużo mi teraz pomaga bo jeszcze wolne. A rana po cesarce nie daje mo możliwości jeszcze normalnego funkcjonowania ale mam nadzieje że już nie długo wszystko wróci do normy.
Ale muszę przyznać że nie byłam jeszcze nigdy tak szczęśliwa!!!!!:-)

reklama
Witam

My dzisiaj mamy zakręcony dzień, właśnie się przeprowadzamy, czeka mnie dużo pracy:-(, aż się boje.
Jak będe mieć internet i odrobie się trochę to dam znać.
Pozdrawiam mamuśki rozpakowane i w dwupakach.:tak:;-)

Do góry