reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
hej hej !
głowa mi pęka !!!!!

Ja miałam wczoraj okropny dzień. Szykujemy się na jakieś wakacje więc zaczęłam przeglądać moją garderobę. Przymierzyłam wszystkie kostiumy kąpielowe i wyglądam jak mały słonik w kostiumie :-(
Mam około 8 tunik i mam wrażenie, ze cały czas chodzę w tym samym co mnie doprowadza do szału. A mój mąż żeby mi poprawić humor powiedział: "no tak jak całe życie się kupuje bluzki które więcej odkrywają niż zakrywają to teraz nie masz w czym chodzić" :wściekła/y: Usiadłam na łóżku bliska płaczu i mówię, ze jestem gruba na co mój KOCHANY MĄŻ - no jesteś i do grudnia będziesz :eek:

to Cie kochany maż potrafi pocieszyć, ale przynajmniej szczery do bólu ! Oj mógłby podać sobie ręke z moim :-D

Cyprysiowa nie schizuj ! spokojnie ! ja tez czuję takie nic, delikatnie bardzo ! nawet ginowi nie mówie bo by mi nie uwierzył, ze juz ! najczęściej jak położe sie na lewym boku i głeboko oddycham to dzidzia da znak ! Może tez jest tak ułożony akurat ze dupcie Ci wypina a nie nóżki !

dobrze że mam klimatyzacje w pracy bo bym dzis padła ! chociaż i tak większość dnia spędziłam z córcią na ogródku, bo Liwcia to jak wejdzie do wody to bez umiaru !

hihi didi uparłaś sie babolcu jeden ;-) w sumie to Cyprian tez byl spokojny bo jak wszystkie ciezarne w kolo narzekaly na mocne kopniaki to Cypi kopal leciutko, tak naprawde do najlepiej wspominam wypinanie i rozciaganie a nie kopniaczki.
A ty Danka kiedy w Polsce bedziesz bo niewiem kiedy sie na ciacho ponowne szykowac;-)

Cześć dziewczyny
Ja bardzo dobrze czuje moją malutką, czasami są to słabe kopniaczki a czasami są to silne turlania, które zwykle trwają kilka minut.

Jeśli chodzi o szpital, to jestem bardzo zadowolona że tutaj będe rodzić, bo tutaj podstawą jest mąż przy porodzie i po porodzie, każda pacjentka ma swój pokój, i standartem jest znieczulenie:-).

Agatkas - a co cię tak przybiło? to, że trzeba poczekać na ruchy?

Moja dzidzi ostatnio ładnie kopie i często, więc nie mogę narzekać, ale skubana jak tylko się ruszę, żeby pokazać R. to od razu cisza... wystarczy nawet, że bluzkę podniosę i już po ptokach, hahahaa.

wiecie co ...
tak się wczoraj poryczałam, że aż mi dzisiaj wstyd - mało kiedy rycze tak żeby się aż zanosić z płaczu - no normalnie jak jakaś pomylona
powiedziałam sobie dzisiaj że juz nie będę WOGÓLE :sorry2:

mam dość swoich humorów
dla połowy rodziny jestem niemiła! i później mi tylko wstyd :eek:
i to tak z byle czego - z igły widły robie!

jade dzisiaj do szpitala - jak będzie można to sie zapisze
miesiąc temu juz sie mnie lekarz pytał czy wybrałam co mnie zszokowało (więc bedę miała spoój - chyba że szpital mi się odmieni) ale nie ma co wybierać i przebierać bo i tak krótko się tam jest - to nie to co kiedyś że tydzień czasu się spędzało w szpitalu no chyba że są jakieś ..... tfu tfu tfu

Ostatnia edycja:
Przeraża mnie wizja wyboru szpitala, bo jak zawsze nie wiem...

Cyprysiowa, ja myślę, że na solidne kopniaki to masz jeszcze czas. Poza tym jest gorąco więc synuś może sobie odpoczywa;-)

reklama
Witam sie z rana przy herbatce z cytrynką ;-)
Co ile chodzicie na wizyty do lekarza? Bo ja tak co 4 tygodnie choc teraz przez moj wyjazd wyszlo prawie 5!! Modle sie zeby mi sie przez ten czas szyjka nie skrócila bo w zeszlej ciazy mialam niewydolnosc i tak po 20 tygodniu zakladali mi krazek i dostalam leki przeciw skórczom. Od kilku dni twardnieje mi brzuch całymi dniami, mam nadzieje ze szyjka stoi w miejscu. Na ostatniej wizycie (18.06) była twarda i długa.
Coś jescze chcialam napisac ale zapomnialam, chyba przez ten upał, nie ruszam sie z domu przed 19.00

Do góry