Natalkaa
Oskarkowa Mamusia =))
Dzwoneczka nie wiem dokladnie jak to sie nazywa, mowila mi ta lekarka ale zapominam, dala najpierw na palce PROSTIN GEL i wlozyla dwa palce tak gleboko i tam cos ruszala nie bylo to przyjemne, ale nie tak bolesne jak sie spodziewalamm bo od rana plakalam w tym szpitalu z tego co czytalam o oddzielaniu bieguna dolnego wydaje mi sie, ze to to. Powiedziala, ze mam juz miekka szyjke i kosci mi sie rozeszly i ze wg niej urodze na pewno w ciagu 48 godzin. Powiedziala, ze moge krwawic po tym ale jak narazie nic mi nie jest. Tak sie cieszylam bo mialam po tym skurcze wiec dla podtrzymania efektu chodzilam jeszcze caly dzien po sklepach, kupilam i zapakowalam ostatnie prezenty, wszystko lezy pod choinka, ja zmeczona strasznie a skurcze..... chyba ustaly . Stracilam nadzieje, nie krwawilam, nie odszedl mi czop nic ((((
Pytia wiec ta chwila jeszcze chyba nie tak blisko ;((( P Najbardzij meczoce z calej ciazy jest to czekanie i niepewnosc, raz jestem pelna nadzieji za chwile jestem pewna, ze nie urodze i jeszcze te telefony sto razy dziennie czy mam juz dzidziusia ze soba ;((
Pytia wiec ta chwila jeszcze chyba nie tak blisko ;((( P Najbardzij meczoce z calej ciazy jest to czekanie i niepewnosc, raz jestem pelna nadzieji za chwile jestem pewna, ze nie urodze i jeszcze te telefony sto razy dziennie czy mam juz dzidziusia ze soba ;((