reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

A ja chciałam Wam pokazać moją kochaną prababcię , która ma 103 lata i urodziła się w 1905 roku oraz przeżyła 2 wojny światowe.

Moja babcia już gaśnie ....
Spieszyłam się aby pokazać jej jeszcze Oliwie i sprawić aby się uśmiechnęła i udało mi się i nawet babacia ją dotykała ( babcia już nie widzi) a ja prawie z nią płakałam ze szczęścia.

Przepraszam , że tu wklejam fotkę ale tutaj jest Nas najwięcej no i zależy mi na tym. Wybaczycie??

Marzycielko sliczna fotka kiedys mala OLIWKA bedzie ci wdzieczna za taka fotke i ze mogla poznac swoja prababcie nie wszystkie dzieci maja takie szczescie... no i sliczna pamiatka do rodzinnego albumiku OLIWKI...
buziaki
Ps. pozdrow odemnie Starachowicka ziemie :tak:
bosheee dopiero po 6 rano...
jak widzicie dzis nie moglam wogole spac wstalam juz o godzinie 3 nad ranem jak moj maz poszedl do pracy :-D:-D i co robilam wysprztalam caly domek :-) tak z nudow chyba nawet sasiadow obudzilam ale co mi tam...
dzis na godzine 9 mam ktg no i ostatnie badania krwi przed porodem,:tak:
wiecie czego sie dowiedzialam nie wiem czy to prawda ale wczoraj lekarka mi powiedziala ze jak ma sie mdlosci przed samym porodem to oznacza ze wloski malemu dzidziusiowi rosna :szok: slyszeliscie o czym takim kiedys:szok:
zycze milego dzionka wszytkim mamusia tym rozpakowanym jak i tym w dwupaku
moc z namiiiiiiiiiii
buziakiiiiiiiiiiiiiiii

reklama
Witajcie grudnióweczki. Ostatnio żadko do Was zaglądam bo i czasu nie za wiele. Czasami się na poważnie zastanawiam co ja kiedys robiłam z czasem?
A jeszcze ostatnio w domu mam mały szpital bo najpierw pochorowała mi się Tusia potem ja a teraz Natalka. Ale juz wszystko wraca do normy. A i wczoraj mój mąż dostał zwolnienie do 28 grudnia bo nasza kochana pani doktor stwierdziła że żonie trzeba w domu pomóc a 29 ma się do niej zgłosic po kolejny tydzień żeby mu się to opłaciło;-)

Gratuluję wszystkim rozpakowanym mamusiom i witam te które już wróciły ze szpitali do domków. A dwupakom przesyłam duuuuużo fluidków porodowych. Jesteście naprawdę dzielne. Ja żadnej ciąży nie donosiłam dłużej niż do 38 tyg a i tak momentami miałam juz dosyc.

Marzycielko zdjęcie przepiękne i pamiątka dla Oliwki ogromna.

Landryneczko wózek bardzo ładny a kolory jak najbardziej pasują do chłopca.

witajcie z rana :-D nic nowego wam nie powiem...nie urodziłam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
landryneczko ja słyszałam ze jak sie ma zgage to włoski rosną,ale o mdłościach jakos nie bardzo :confused:;-)
ide robic mężulkowi kanapeczki do pracki...

ZUZANNA
09.12.2008 GODZ 8.30
WAGA 3800
DL. 58 CM
nAJSLICZNIEJSZE DZIECKO NA SWIECIE :-) PS. POROD MASAKRA PIERWSZY I OSTATNI RAZ :tak:
PS. BRAK CZASU NA WSZYSTKO WIEC WYBACZCIE ZE DOPIERO TERAZ NAPISALM WIADOMOSC :tak:
PS. POZDRAWIAM WSZYSTKIE MAMUSKI :-)

Hej laseczki, minela ta magiczna data i nic :baffled:, ale juz mam lepszy humorek, cala noc wywolywalam porod wiec jestem nie wyspana a dzidzia jak siedziala tak siedzi :pP Biedny tatus... :laugh2: Krasek serdeczne Gratulacje !!. Landryneczka ja tez slyszaalm ze jak sie ma zgage to znaczy, ze wloski rosna a co do wozka to super kolor i pewnie, ze pasuje dla chlpczyka. Ja tez mam chlopca i podobny kolor.

Załączniki

• 29856994__1224063804__1__1-a79bbccc6a150f78238cbe3d3ea0d26f.__big__[1].jpg
    29856994__1224063804__1__1-a79bbccc6a150f78238cbe3d3ea0d26f.__big__[1].jpg
    7,1 KB · Wyświetleń: 32
Hej mamuski:-)

KRESEK GRATULACJE:-):-):-) SZYBCIUTKO DODAWAJ NAM TU ZDJECIA DZIDZI;-)

Wczoraj napisalam meska do Tygryska pozdrawiajac ja od nas wszystkich i odpisala mi dopiero ok polnocy , wiec dzisiaj wam pisze jego tresc:

"Witajcie kochane brzuchatki!dziekujemy slicznie za pozdrowienia z Filipkiem, ktory miewa sie lepiej niz jego mamusia:) wychodzimy w czwartek lub piatek wiec zapewne sie odezwiemy jak bedziemy w domku:) a wszystko zaczelo sie z soboty na niedziele o 3godz.kiedy obudzil mnie ogromny skurcz i za chwilke zalaly mnie wody! a ze urwis glowa do gory, wiec mialam cesarke.Nadal mnie boli rana,ale Fifus wynagradza wszystko!! buziaki przesylam Tygrysek-Ola"

teraz pedze czytac co u was nowego:-)

reklama
Do góry