reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam!!!
Ja oczywiście nie nadrobie zaległości i przykro mi z tego powodu ale mówi się trudno buuuu.
gratuluje wszystkim mamusiom już rozpakowanym
u nas jest wszystko ok mały je i śpi jest bardo spokojny w nocy wstaje dwa razy ale za to karmienie trwa godzinę bo jaruś przysypia przy cycu i potem się jeszcze upomina i kurcze brzydko goi mu się pępuszek co bardzo mnie martwi
pozdrawiam wszystkie nierozpakowane i nie martwcie się dziewczynki na wzs też przyjdzie kolej

reklama
Justine moje gratulacje i super, ze corcia grzeczniutka -oby tak dalej;-)
Misiówka corcia przesliczna:tak:
Kana i Blackwizard jakby co odchudzam sie razem z Wami, moje Wielorybki:-)
Marzycielko sliczny prezencik dla Oliwci, swoja droga ja chyba tez powinnam cos kupic Bianeczce w razie czego:baffled: jakby wyskoczyla przed swietami:-D kurcze tez nie marzy mi sie lezec w wigilie na porodowce, mam nadzieje, ze uda nam sie wszystkim ominac takiej sytuacji:-(
co do 103-letniej babci tez sie wzruszylam:zawstydzona/y::zawstydzona/y: to cudowne, ze zdazyla poznac Oliwcie a zarazem przykre, ze juz gasnie...:-:)-(tydzien temu zmarla wspaniala ciocia mojego B i przykro mi, ze nie pozna Bianeczki, ale coz takie zycie..:-(
NIKITA-28 gratulacje i witaj wsrod nas:-):-):-)
Landryneczko i Natalko wozie czaderskie;-)
Kokusia duzo zdrowka dla Natalki i calej rodzinki

u nas jest wszystko ok mały je i śpi jest bardo spokojny w nocy wstaje dwa razy ale za to karmienie trwa godzinę bo jaruś przysypia przy cycu i potem się jeszcze upomina i kurcze brzydko goi mu się pępuszek co bardzo mnie martwi
pozdrawiam wszystkie nierozpakowane i nie martwcie się dziewczynki na wzs też przyjdzie kolej
Witaj moja lateksiaro:-D:-D super, ze maly spokojny i wstajesz tylko dwa razy w nocy-oby tak dalej;-) co do pępusia moze zadzwon do poloznej o rade na pewno pomoze a Ty nie bedziesz sie martwic:tak:

BlackWizard - jesteś kochana, dziękuję! musze przyznać, że ja wpadłam po uszy, hehehe.

Wcale się nie dziwię, jest przeurocza :-)
Zawsze mnie rozbrajał widok takich malutkich istotek :tak:

My mamy jutro termin i co? Małej się oczywiście nie spieszy. Nic nie pomaga z "domowych przyspieszaczy".

KANKIYA to jesteśmy już 3 :D

Ddzień dobry!!!
Nadrabiam posty z wczorajszego wieczoru i popijam kapuczino:-)
Nikita - Witaj i gratulki!!!
Krasek - gratuluję!!
Marzycielko - zawsze dostarczasz mi powodu do wzruszeń. Wspaniała pamiątka:-)
Wczoraj wieczorkiem prawie zakończyliśmy kupowanie prezentów, czyli obrabowaliśmy księgarnię:-) Zostały jeszcze poduszki anatomiczne dla naszych babć. Jak myślicie dobry pomysł? Może pomogą na ból kręgosłupa i bezsenność.
A potem długi romantyczny spacerek po moim kochanym mieście. Bartuś natrzaskał nocnych zdjęć Wrocławia (tym razem cieszyłam się, że nie ja byłam obiektem:-):-)). Dzisaj będziemy kontynuować bo jest jeszcze dużo do fotografowania.

Witajcie Kochane;-)

Piękny dzisiaj dzień-tymbardziej jak spojrzę na swój suwaczek:rofl2: Patrzę i patrzę na niego i myślę, że może przespałam ten poród:-)ojojoj kiedy ja urodzę...hmmmm....

Krasek WIELKIE GRATULACJE:tak:

Tak sobie myślę, że niektóre z nas zapominaja powoli o porodzie a tu człowiek czeka i czeka z niecierpliwością....heh no nic trzeba być cierpliwym:baffled:

ZUZANNA
09.12.2008 GODZ 8.30
WAGA 3800
DL. 58 CM
nAJSLICZNIEJSZE DZIECKO NA SWIECIE :-)

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-)

Hej mamuski:-)

Wczoraj napisalam meska do Tygryska pozdrawiajac ja od nas wszystkich i odpisala mi dopiero ok polnocy , wiec dzisiaj wam pisze jego tresc:

"Witajcie kochane brzuchatki!dziekujemy slicznie za pozdrowienia z Filipkiem, ktory miewa sie lepiej niz jego mamusia:) wychodzimy w czwartek lub piatek wiec zapewne sie odezwiemy jak bedziemy w domku:) a wszystko zaczelo sie z soboty na niedziele o 3godz.kiedy obudzil mnie ogromny skurcz i za chwilke zalaly mnie wody! a ze urwis glowa do gory, wiec mialam cesarke.Nadal mnie boli rana,ale Fifus wynagradza wszystko!! buziaki przesylam Tygrysek-Ola"

teraz pedze czytac co u was nowego:-)

Wracaj szybciutko do zdrówka:-)

A my już po wizycie u pediatry i uwaga Mała Oli waży już 4 300 kg a wyszła ze szpitala z wagą 3kg:happy:
W ciągu 4 tygodni przytyła ponad 2 kilo i lekarka powiedziała , ze super śliczna i zdrowa!
A , że jej się ulewa b za dużo je...:blink::-D

Zapytała też czy miałam cesarkę bo ona taka ładna i nie ugnieciona a ja , że naturalnie to się troszkę zdziwiła ,że zero znaków porodu ;-)
Tak więc komplement dla matki rodzącej haha

Dziękuje za bardzo miłe słowa o mojej prababci:-)
Oliwka będzie miała super pamiątkę.

ja sie troszke przespałam
Krasek ogromne gratulacje
tak patrze na ten mój suwaczek i co raz bardziej mi sie on nie podoba :crazy: bo coś mam wrażenie że przyjdzie ten dzień,ten napis i should be here...a małego nie będzie...a ja cholera nie chce tylko spędzać świąt w szpitalu....a chociaż.....wiecie co..ja sama juz nie wiem haha :rofl2: wiem ze nie chce przenosić....i nie chce zeby mój brzdąc wazył wiecej jak 4kg hahaha zaraz chwyce i może list do swietego Mikolaja napisze

reklama
A ja Witam wtorkowo wszystkie mamunie :-)

Nasza nocka dziś nawet nawet, malutki ładnie spał (z nami :baffled:), tylko widze, że go ta odparzona pupka troche boli, ale smaruję tak jak radziłyście, i czekam na poprawę.

Gratuluję również przy okazji Wszystkim nowym rozpakowanym mamuniom. Dużo zdrówka dla Was, szybkiego powrotu do dawnej kondycji ;-) i pociechy z malutkich aniołków.

Do góry