reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

No dokładnie tak,a nie inaczej..... mozna by się kiedys jakos ugadac na spotkanie na plazy....ale to jak juz dojde do swojej wagi:p hahaha po co maja wzywać greenpeace i robic hallo,ze wieloryb na plazy lezy:p hahhah

reklama
Dunia nasze tez beda słodziaki...zobaczysz.... moja sie własnie kokosi w brzuszku,bo herbatce z lisci i ciasteczkach:p hahaa fajne uczucie,chociaz nie powiem,ze nie wolałabym jej tulic z drugiej strony:p hahaha

Oj kobietki Życzę Wam na Święta dzidziusiowych prezentów:-)

A my jutro na 8.30 jedziemy na kontrolę do pediatry i zobaczymy co i jak .
Zaraz spiszę sobie pytania na karteczce.

Może mamy mają jakieś pytania??
Pediatra SERCE Kobieta i bardzo mądra więc może Nam pomóc:-)

Zaraz bierzemy się za kąpiel Naszej Słodziachy a potem oglądamy filmiki.

Aha i taki prezencik chcemy Oli kupić pod choinkę:
*Y* Tiny Love MATA CZAS DLA BRZUSZKA Żabka (505128360) - Aukcje internetowe Allegro

A patrz jesce termometr nam został....kurcze o tym zapomiałam..... no i ta masc na sutki cos na b....ale to chybawstrzymam sie jak juz urodzę...
Dunia mnie tak czasem rwie i to od paru dobrych dni,ale tak nad pepkiem pod lewa piersia...i ostatnio tak bolało,ze chcielismy jechac z misiem na pogotowie,ale teraz juz lzej...
Tak czy siak pocieszmy sie,ze na pewno mamy juz bliżej niż dalej do rozwiązania:p hahahah

Oj kobietki Życze Wam na Święta dzidziusiowych prezentów:-)

A my jutro na 8.30 jedziemy na kontrolę do pediatry i zobaczymy co i jak , Zaraz spisze sobie pytania na karteczce.

Może mamy mają jakieś pytania??
Pediatra SERCE Kobieta i bardzo mądra więc może Nam pomóc:-)

Zaraz bierzemy się za kąpiel Naszej Słodziachy a potem oglądamy filmiki.

Aha i taki prezencik chcemy Oli kupić pod choinkę:
*Y* Tiny Love MATA CZAS DLA BRZUSZKA Żabka (505128360) - Aukcje internetowe Allegro
Aj Marzycielko wywróż nam te nasze bobaski....z tego co pamiętam wcześniej całkie niezle Ci to szło:p hahahah :tak::tak::tak:
A prezencik śliczny.....po prostu bomba...Mariczka tez mate dostanie od cioci swojej....tylko najpierw musi sie urodzic:p hahahah

ja uciekam powolutku spaćku..jeszcze sie troszke potule do mojego....mały się porozciągał i znowu dusi komara :rofl2: i tak całyy dzień leniuszek mały....
my mamy termometr itp..zostało mi zakupic gatki jednorazowe i..nie wiem co jeszcze ;/ co jeszcze z apteczki domowej moze mi sie przydać?
dobranoc mamuski :-)

reklama
Do góry