reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Jak dodać zdjęcie ;-)

Ja robię to tak:
1. Otwieram sobie stronke ImageShack® - Image Hosting
2.
Robię przeglądaj (na powyższej stronie) i wybieram sobie zdjecie z komputera.
3.Wciskam host it czekam chwilke az mi sie załaduje (przeskoczy na inna strone)
4. Jak przeskoczy to kopiuje ostatni link na stronie czyli Direct link to image
5. wklejam link do posta i przed linkiem bezposrednio bez zadnych spacji itd wpisuję

To wszystko. To naprawde bardzo proste. Nabiera sie wprawy __________________

Renia zlota kobieta z Ciebie - dziekuje Ci bardzo:) powiedz mi jeszcze gdzie to dokladnie znalazlas, zebym tak nie pytala za kazdym razem jak chce zamiescic zdjecie:)))

reklama
NIKADO, JUSTINE, serdecznie Wam gratuluję bobasków.

Renia, ja mam tak samo, też mi szkoda ze ten piekny okres ciąży już sie skończył.

Kaja trzymam kciuki za szybkie rozpakowanie, bo rzeczywiscie już troche po terminie i czas na Ciebie

my tez po spacerku wieczornym..niestety strasznie krótki bo ziimno :baffled: ale wazne że chociaz kilka chodków(3pietra) zaliczone :rofl2:
a zaraz sobie zjemy z mężulkiem ryż z cukrem i cynamonem mniami :-D
a normalnie mam w domu dom wariatów...Dawid z psiakiem szaleją na całego....:oo::wink: szajba im uderza do głowy..no ale niech szaleją póki mogą :rolleyes:

reklama
Widzę, że Wy też nadal w dwupakach :-)
Oj racja, zimno już się robi. Ja po 15 minutach wróciłam do domku i mam dość :-)
Kurcze ja to pomału zaczynam wątpić w to czy do świąt moje maleństwo się urodzi :-). Każdy kolejny dzień jest wyczekiwaniem a tu nici. Malutka nie chce rodzicom na święta prezentu sprawić:zawstydzona/y:. No nic, jeszcze dwa dni do terminu. Jeśli się nie "wykluje" do tej pory, to 22.12 mam wizytę u mojej doktorki.
Dzisiaj cały dzień poję się herbatą miętową, bo mam cholerną zgagę :baffled:
Kana a tak w ogóle to latem będziemy razem z naszymi małymi łobuziakami nad morze jeździć :tak: Jakby nie patrzeć bliziutko do siebie mamy :-D

Do góry