reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
a ja Wam się przyznam że tęsknie za brzuszkiem bo to był piękny okres w moim życiu, który dał mi to cudo co teraz leży koło mnie i pije mleczko, i jak wszystko będzie dobrze to do dwóch latek chcemy się starać o drugiego dzieciaczka:tak::-).

Dziewczynki,czy ktoras wie jak w Polsce wyglada takie polozenie sie do szpitala na wywolanie porodu?ile dni trzeba przelezec itp?

K.A.J.A.

Kaja w Polsce mysle wywolywaliby po tygodniu, w UK czekaja bite 2 tygodnie. Ja przenosilam i mialam miec wywolywany DOKLADNIE 2 tygodnie po terminie. Wiem, ze nalezy robic ktg, i przeplywy zeby sprawdzac czy wszystko ok z dzidzia. Tu niestety tego nie robia, ale termin zabukowany juz mialam. Moze jeszcze sprobuj wbic sie do swojej poloznej na masazyk?? I slynne 3xS:) Powodzenia

Czesć wszystkim dwupakom i rozpakowanym!!! Rozpakowałam się w nocy z 9.12 na 10.12 o godzinie 4.43

GRATULACJE!!!!

Dziewczyny ponawiam pytanie: Czy wiecie moze jak wstawic zdjecie?? Widzialam dzies opis Cyprysiowej jak to zrobic, ale nie mam pojecia gdzie to bylo..:zawstydzona/y: Chcialabym sie pochwalic moim nowym skarbem:):) HELP!

Dziewczyny ponawiam pytanie: Czy wiecie moze jak wstawic zdjecie?? Widzialam dzies opis Cyprysiowej jak to zrobic, ale nie mam pojecia gdzie to bylo..:zawstydzona/y: Chcialabym sie pochwalic moim nowym skarbem:):) HELP!

Jak dodać zdjęcie ;-)

Ja robię to tak:
1. Otwieram sobie stronke ImageShack® - Image Hosting
2.
Robię przeglądaj (na powyższej stronie) i wybieram sobie zdjecie z komputera.
3.Wciskam host it czekam chwilke az mi sie załaduje (przeskoczy na inna strone)
4. Jak przeskoczy to kopiuje ostatni link na stronie czyli Direct link to image
5. wklejam link do posta i przed linkiem bezposrednio bez zadnych spacji itd wpisuję

To wszystko. To naprawde bardzo proste. Nabiera sie wprawy __________________

reklama
Do góry