reklama
słuchajcie bo mnie nastraszyli że od ściagania pokarmu a nie przykładania do piersi - strace pokarm
czy to możliwe?:-(
bzdura, po to są min. laktatory
odciąganie pokarmu nie spowoduje zatrzymania laktacji więc sie nie przejmuj i smiało odciągaj,
Położna powiedział mi : "Jest jedna podstawowa technika karmienia piersią:
Dziecko nalezy przystawiać do piersi a nie pierś do dziecka"
bardzo mi sie to spodobało
Oj dziewczyny jak przeczytalam ze ja tu kolejke blokuje i mam uciekac na porodówke to tak jakby dopiero do mnie dotarlo ze to JUZ i łezki mi napłynęły
Ale mała leniwa jest wiec sie kulam jeszcze i wlasnie wrociłam z morderczego spaceru
Villemo więc trzymam kciuki za szóstke w totka pod warunkiem ze sie podzielisz i ja tez bede mogla byc cały czas z dziecmi;-)
Kankiya super ze serduszko zdrowe, napewno poczuliscie ulge. Tez jak bylam niemowlakiem podejrzewali u mnie jakies szmery i okazalo sie jednak ze wszystko wporządku:-)

Ale mała leniwa jest wiec sie kulam jeszcze i wlasnie wrociłam z morderczego spaceru
Villemo więc trzymam kciuki za szóstke w totka pod warunkiem ze sie podzielisz i ja tez bede mogla byc cały czas z dziecmi;-)
Kankiya super ze serduszko zdrowe, napewno poczuliscie ulge. Tez jak bylam niemowlakiem podejrzewali u mnie jakies szmery i okazalo sie jednak ze wszystko wporządku:-)
KANKIYA
Fanka BB :)
wg tego co wyczytalam w madrych gazetachsłuchajcie bo mnie nastraszyli że od ściagania pokarmu a nie przykładania do piersi - strace pokarm
czy to możliwe?:-(

Anoli ,Kana i inne gotowe do porodu mamuski - jutro jest pelnia ksiezyca:-):-) wiec i wielka nadzieja na rozpakowywanie, oby Cyprysiowa nadazyla z uzupelnianiem listy

Ostatnia edycja:
KANKIYA
dzieki Anolcia, obawy dalej mam -jakas nie ufna stalam sie w ciazyKankiya super ze serduszko zdrowe, napewno poczuliscie ulge. Tez jak bylam niemowlakiem podejrzewali u mnie jakies szmery i okazalo sie jednak ze wszystko wporządku:-)

kana161
Mama "terrorystek" :P
No no Kankiya mam nadzieje,ze faktycznie to przyciąganie nam pomożewg tego co wyczytalam w madrych gazetachsciaganie pokarmu przyspiesza laktacje i mozna miec pozniej problemy z naglyym nawalem pokarmu
Anoli ,Kana i inne gotowe do porodu mamuski - jutro jest pelnia ksiezyca:-):-) wiec i wielka nadzieja na rozpakowywanie, oby Cyprysiowa nadazyla z uzupelnianiem listyno szykowac mi sie tam ladnie dzisiaj, jutro jeszcze szybki numerek i na porodowki

Agacia82
Mami :)
Witajcie
Nie jestem w stanie wszystkiego nadrobic bo macie produkcje niesamowitą
A u nas tak ...
Wczoraj tak jak pisałam bylismy w szpitalu na usg brzuszka z podejrzeniem powiekszenia odzwiernika, którego leczy się operacyjnie, a moze nawet doprowadzic do smierci. jak ja to usłyszałam to cały czas ryczałam, nie miałam siły na nic. Mały zaczał wymiotowac po jedzonku. Przyszła pediatra i powiedziała ze to moze byc skaza białkowa i zakazała pic mleko i jego pochodne, a druga diagnoza powiekszenie odzwiernika. Jak by sie nie poprawiło to mam do niej dzwonic. Ona poszła a maly znowu mi zwymiotował. zadzwoniłam do niej i powiedziała ze natychmiast do szpitala. Wiec szybko pojechalismy do szpitala dzieciecego w Poznianiu. Tam zrobili mu usg brzuszka, zbadała do pani chirurg i pediatra i okazało się ze wszystko jest dobrze. Tylko mały jest straszny łakomczuch i za duzo pije mleczka na sile i potem to zwymiotuje. Ale w razie czego mam zrezygnowac z mleka. I mały przybrał na wadze w niecałe 2 tygodnie 500 g i pani doktor powiedziała ze to bardzo duzo.
A jaki mały był grzeczny, przespał całą podróż. Obudził się tylko na usg brzuszka, potem jak mu dusili na brzuszku i znowu dzemka i potem u pani pediatry i znowu dzemka
.
Nawet nie wiecie jak mi ulzyło.
Dzwoneczka ogromne gratulacje! Jestes ekspresowa
.
Nie jestem w stanie wszystkiego nadrobic bo macie produkcje niesamowitą

A u nas tak ...
Wczoraj tak jak pisałam bylismy w szpitalu na usg brzuszka z podejrzeniem powiekszenia odzwiernika, którego leczy się operacyjnie, a moze nawet doprowadzic do smierci. jak ja to usłyszałam to cały czas ryczałam, nie miałam siły na nic. Mały zaczał wymiotowac po jedzonku. Przyszła pediatra i powiedziała ze to moze byc skaza białkowa i zakazała pic mleko i jego pochodne, a druga diagnoza powiekszenie odzwiernika. Jak by sie nie poprawiło to mam do niej dzwonic. Ona poszła a maly znowu mi zwymiotował. zadzwoniłam do niej i powiedziała ze natychmiast do szpitala. Wiec szybko pojechalismy do szpitala dzieciecego w Poznianiu. Tam zrobili mu usg brzuszka, zbadała do pani chirurg i pediatra i okazało się ze wszystko jest dobrze. Tylko mały jest straszny łakomczuch i za duzo pije mleczka na sile i potem to zwymiotuje. Ale w razie czego mam zrezygnowac z mleka. I mały przybrał na wadze w niecałe 2 tygodnie 500 g i pani doktor powiedziała ze to bardzo duzo.
A jaki mały był grzeczny, przespał całą podróż. Obudził się tylko na usg brzuszka, potem jak mu dusili na brzuszku i znowu dzemka i potem u pani pediatry i znowu dzemka

Nawet nie wiecie jak mi ulzyło.
Dzwoneczka ogromne gratulacje! Jestes ekspresowa

kana161
Mama "terrorystek" :P
Agacia rewelacyjnie,ze z malutkim wszystko dobrze.....bardzo sie ciesze...:-):-):-)
reklama
tygrysek82
Agacia ciesze sie ze juz wszystko jest dobrze z kruszynka
ale domyslam sie co musialas przejsc i jak sie czuc:-
-( ale na szczescie wszystko sie ladnie skonczylo
z tymi maluszkami juz tak bedzie ze bedziemy sie wiecznie o nie zamartwiac czy wszystko jest ok
taki los rodzica