reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

kochana musisz porozmawiac ze swa kruszynka zeby sie zdecydowala czy wychodzic czy jeszcze nie a nie bawi sie z mamuia i ja stresuje:-D:-D:-D
a tak powaznie to zycze zeby to juz bylo TOOOOOOOOO:-D:-D:-D
jejku ja też sobie zycze:p hahahah tylko,ze moja mała królewna nie prowadzi dyskusji..bedzie tak jak ona chce i juz....:baffled::baffled::baffled:

kana no to jednak powoli się coś zaczyna dziać :-D:-D:-D
nio niby tak......oby......

reklama
Witajcie kochane,
was nadrobić to po prostu masakra. Produkcja postów jak na zamówienie:-D. Szkoda, że nam za to nie płacą;-) byłybyśmy bogate:-D.

justine07 ja zamierzam rodzić w św. rodzinie, tak jak Anka34. Remont tam nadal trwa, ale wolę tam niż gdziekolwiek indziej;-)

Hej
Ja jak zwykle wpadam z rana z doniesieniem :-D:
Tym razem od zozykozy:
"Witam oglaszam ze o 2.20 Przyszedl na świat Jaruś ma 53cm i 2960g pozdrowienia dlacałej reszty mamus.Zozakoza."

Gratulujemy!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

GRATULUJĘ
Strasznie mnie to zaskoczyło, bo obstawiałam Dzwoneczkę szybciej:-D

Mam wiadomosci od Madzienki:

"Czesc ciotki:) juz po wszystkim :) nie bardzo wiem co sie dzieje, ale jakos daje rade. Julcia juz jest z nami... waży 3200g i mierzy 56 cm :) Dzisiaj jest obserwowana przez kardiologa wiec trzymajcie kciuki,zeby wszystko było dobrze... buziaczki dla Was:* "

OGROMNIASTE GRATUCLACJE:*:*:*

GRATULUJĘ!!!

Dziewczyny! Nikodem urodzil sie o 19:30 wazy 3900 i ma 47 cm wzrostu! Dostal 10 punktow w skali Apgar.

Porod ekspresowy! Juz jestesmy w domku!!!:-):-):-)

GRATULUJĘ!!!

Strasznie szybko do domku wróciliście. Nie wiedziałam, że w UK tak krótko to trwa.

A ja nadal w tym samym stanie i juz się nie mogę doczekać wieczornej wizyty u Gina. Nastawiam się na jakies optymistyczne wiadomości :-D np. że urodzę jutro (hahahahahaha)

jejku ja też sobie zycze:p hahahah tylko,ze moja mała królewna nie prowadzi dyskusji..bedzie tak jak ona chce i juz....:baffled::baffled::baffled:

nio niby tak......oby......

charakterna ta mariczka:tak::tak::tak::tak: te dzieciaczki to jeszcze nie powychodzily z brzuszkow a juz od pocztku stawiaja na swoim:-D:-D:-D coz nam pozostaje no podporzadkowac sie i sluchac grzecznie tych krasnali:-D:-D

Tygrysku no póki co niestety tak.....ale poczekaj....jeszcze one bedą nas słuchały :cool::cool::cool:
Zapominajko no to urodzisz jutro:p hahaha po przepowiadajmy sobie chociaż między sobą....zawsze odrobinke poprawi to nasze humorki.....:-)

Edee jak miło,ze do nas zagladasz...jak tam Twoj malutki urwisek?????no i jak Twoje samopoczucie????

no niestety póki co to one mają nas "w garści" i musimy robić na co one mają ochotę...
no ale już niedługo i role się minimalnie zmienią... przynajmniej za rok będziemy mogły zacząć protestować ;)

Co do witamin, to moja gin kazała mi odstawić... że niby się od nich tyje... a jak się kobitka rozsądnie odżywia to i tak dostarcza niby wszystkich potrzebnych witamin... no ale podczas karmienia planuję znów zacząć je łykać skoro będzie ograniczona dietka by dzidzi nie uczulić...

Ostatnia edycja:
Tygrysku no póki co niestety tak.....ale poczekaj....jeszcze one bedą nas słuchały :cool::cool::cool:
Zapominajko no to urodzisz jutro:p hahaha po przepowiadajmy sobie chociaż między sobą....zawsze odrobinke poprawi to nasze humorki.....:-)

Edee jak miło,ze do nas zagladasz...jak tam Twoj malutki urwisek?????no i jak Twoje samopoczucie????

oj mam nadfzieje ze tak bedzie:-D:-D:-D ale jak nieraz ogladalam SUPER NIANIE to z przerazeniem potrzylam co te szkraby wyprawiaja i jakie sa posluszne:szok::szok::oo2::oo2::oo2::oo::oo::hmm::hmm: ale caly czas sobie tlumacze ze fifek bedzie grzeczniutki i posluszny:-D:-D nadzieja matka glupich:-D:-D:-D

reklama
Do góry