kana161
Mama "terrorystek" :P
I widzisz co nam biednym pozostaje... CZEKAĆ... posłusznie CZEKAĆ....kana161 ja mam to samo. Niby do terminu jeszcze 6 dni, ale ciągle mam skurcze, brzuszek twardnieje, a córcia się nie może chyba zdecydować :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I widzisz co nam biednym pozostaje... CZEKAĆ... posłusznie CZEKAĆ....kana161 ja mam to samo. Niby do terminu jeszcze 6 dni, ale ciągle mam skurcze, brzuszek twardnieje, a córcia się nie może chyba zdecydować :-)
wyglądam jak kloszard ide sie okąpać i włosy umyć !
Dorotka chodził o to,ze zaparza sie dośc mocna kawe.... nastepnie jakies gaziki czy waciki moczy w niej, oczywiscie jak troszke ostygnie i robi okłady na krocze...to podobno uelastycznia skóre....Dziewczynki!!Kiedyś była tu mowa o okładach z mocnej kawy na krocze, czy ktoś mi może przypomnieć o co chodzi?????pliiiizzzz