reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

...A TAK WOGOLE TO dzien dobry wszystkim mamom:))))
JA TO SIE JAK ZWYKLE NA KONCU WITAM:zawstydzona/y:

8 dzien po terminie, nie zapowiada sie na zmiany...CZY KTOS MA JAKIES WIESCI OD ANOLI???? ZDAJE SIE ZE ONA MIALA TERMIN NA DZISIAJ!

Pozdrawiam Was ciepelko.

reklama
Witam wtorkowo!
ZAZAKOZA OGROMNE GRATULKI!!! WRACAJ SZYBKO!!!
ja już od rana szaleję: Upiekłam ciasto. pozmywałam podłogi bez mopa:-) na kolanach biegam sprzątam a brzuch jak był wysoko tak dalej jest!
Szymuś! ja wiem, że u mamy najlepiej, ale ile można!! chociaż parę centymetrów niżej!

dzwoneczka - twoje dziecię to naprawde już przegina z tym wystawianiem cierpliwości mamusi na próbę :-D

A nam dzisiaj stuknęło 2 tygodnie :-)

Anoli jejku ty masz na dzisiaj juz....oj to Twojej trzeba jakos dosadniej przemówic do rozsadku...... nie wspominajac o Dzwoneczku:p bidulka......

słuchajcie ja juz nawet nie mam co sprzatac...no bo ile mozna......kurcze musze sobie cos wymyslic....

Wiecie co ja sie tez troszke boje,ze jak moja niunka tak długo bedzie w brzuszku to bedzie duza i ja predzej wykorkuje zanim ja wycisne....:rofl2::rofl2::rofl2: samolubne podejscie co?

Witam wszystkie grudniowe mamusie :-)

Ja jeszcze dwa dni temu byłam święcie przekonana, że mamą zostanę w styczniu, ale mamy niespodziankę. Byłam na ostatnim USG. Lekarz prowadzący powiedziała mi, że nasza córcia wg USG przyjdzie na świat najdalej za 9 dni. Wypadł mi też czop śluzowy, czyli to już tuż tuż ;) Fakt, że na każdym USG była dziwnie duża jak na swój wiek, ale przecież zdarzają się duże dzieciaczki :-D
Termin mam na 17, już nie możemy się doczekać, za każdym razem, gdy mam skurcze przepowiadające chciałabym żeby to były już te prawdziwe, porodowe :)
A więc mamy wielką niespodziankę na święta. Termin porodu wg ostatniej miesiączki miałam na 23 stycznia, więc malutka urodzi się miesiąc szybciej, najprawdopodobniej miałam podczas ciąży jedną miesiączkę i stąd ta niespodzianka.

reklama
Witam rozpakowane mamusie i towarzyszki niedoli w dwupakach :-)

Zozakoza GRATULACJE!!!!!!

Madzieńka ---->kcuikasy zaciśnięte!!!!!!! Wracaj do nas z malutką!!!

A mi już chyba odbija. Dziś snił mi się mój gin.
A, że to przystojny facet - to się działo :rofl2:

Byłam z rana na badaniach krwi i moczu bo w sobotę mam wizytę, której wg mojego przystojnego gina miałam już nie doczekac :-)
Chociaż kto wie, dziewczyny się rozpakowują więc moze znowu polecimy hurtem :-)

Idę wstawic pranie - dwa piętra w dół po schodach :-) moze pobiegnę :rofl2:

Do góry