reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Czyli Filipek jeszcze się nie przekręcił???Ja to żadnego dnia świąt nie przeżyję - jeszcze w ostateczności jakbym już miała obok siebie Małą to inaczej, ale jak się nic nie będzie ruszać:-:)-:)-(
Nie:-( nadal glowka w gorze ten moj uparciuszek:baffled::baffled::baffled::baffled: w sumie to ja sie jemu nie dziwie , przeciez normalni ludzie na glowie nie stoja wiec on tez sobie siedzi dupskiem:-D:-D:-D:-D ok ja ide sie szykowa do gina na kontrole ciekawe co tam slychgac w moim inkubatorze:tak::tak::tak::tak:

Nie:-( nadal glowka w gorze ten moj uparciuszek:baffled::baffled::baffled::baffled: w sumie to ja sie jemu nie dziwie , przeciez normalni ludzie na glowie nie stoja wiec on tez sobie siedzi dupskiem:-D:-D:-D:-D ok ja ide sie szykowa do gina na kontrole ciekawe co tam slychgac w moim inkubatorze:tak::tak::tak::tak:

Jeszcze troszeczke czasu ma-więc może zrobi wczesniejszy prezent Mamie na Święta i zmieni pozycję;-)

TEZ TAK MYSLE,ZE W RAMACH PREZENCIKU sie odwróci specjalnie dla mamusi:}}

A ja sie włansie tak wkurzyłam,ze zaraz wyjde z siebie....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: robia u mnie remont bloku,ocieplali go, zmieniali płyty balkonowe i wczesniej chodził taki pan ze wspólnoty pytajac się nas o to kto cche miec zabudowane boki na balkonach......to sobie mysle,ze ja nie chce,bo raz,ze tak przynajmniej pranie jakso szybciej wysycha,a poza tym mam kotke to tak chociaz sobiE wystawi dupke na dwórek troszke i popatrzy na swiat....no to kurcze patrze przed chwilka,a oni mi te boki zakładaja......:crazy::crazy::crazy:
Ani nikt mnie nie poinformował o zmianie planów, ani niezapytał czy ja do chu** w ogole chce miec te boki zakryte.....wkoncu ja tez na to kase płace i to jest moj balkon.....i ***** mnie obchodzi,ze sobie zdanie zmienili.....bo cos tam.....:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry: jak ja dzisiaj wpadne na tego typa ze wspólnoty to mi jutro te boki sciągac beda.......

Misiówka - ty się kochana nie wygłupiaj, na Swięta masz się meldować w domku z dzidziusiem :) Wszystkiego najlepszego dla Twojej ślicznej córeczki!!!

Ola2in1 - przestań się zamartwiać i wmawiać sobie takie rzeczy! Głowa do góry, uśmiech poprosimy. Wszystko jest DOBRZE!!!

ja wrecz pozeram nutelle:zawstydzona/y: przedwczoraj mezowy wiezorem kupil mi nowu duzy sloik a wczoraj wieczorkiem juz nie bylo polowy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:chyba robie zapasy w organiizmie juz na zas :-D:-D:-D gdyz jak sie filip urodzi to zegnaj nutello:-D:-D:-D:-D

Litości nie macie z tą nutello dla matek karmiących :-DOj, ale bym zjadła!!!!!!! Cieszcie się tą rozkoszą póki jeszcze możecie :-)

A u mie nie ciekawie gdyż wewnętzne szwy mi się p...rzą:no:
Czeka mnie wizyta u ginekologa w poniedziałek albo piątek.
Mam nadzieję, że nie jest tak źle bo się już boję bólu...

Ja miałam tylko dwa szwy zewnętrzne, ale jednen trochę za wcześnie puścił :baffled: Chyba przesadziłam z aktywnością ruchową :dry: No i teraz mi się goi, ale jakoś tak trochę krzywo mam wrażenie...

ZOZAKOZA GRATULACJE!!!!

Madzienka - trzymamy mocno kciuki. Oby z Juleczką wszystko było dobrze! Czekamy na wieści!

reklama
Zozakoza gratulacje
Madzienka trzymam kciuki
Nikado wszystko bedzie dobrze, mam nadzieje ze dasz znac sie toba angielska sluzba zdrowia zajęła. Trzymam za was kciuki:-)
kana ale pajace, ale nie przejmuj sie załozyli to sciągną, kobicie w ciazy nie odmówią:-)
Misiówka wszystkiego dobrego dla Misi, fajnie ze chociaz ci masaz zaproponowali ciekawe co mi dzis powie moja położna:confused:
Co do meża to ja nie moge narzekac bo moj od pierwszego jest w domu i zeby nie myslec o nadchodzacej godzinie zero zrobil juz chyba wszystko w domku. Od drobnyvh prac meskich bo pranie firanek, a teraz montuje halogen przed domem:-) Siedzimy jak na szpilkach a tu nic...dobijaja nas tylko telefony,,jeszcze nie urodziłas?,,:wściekła/y:

Do góry