reklama
tygrysek82
Fanka BB :)
Nie:-( nadal glowka w gorze ten moj uparciuszek w sumie to ja sie jemu nie dziwie , przeciez normalni ludzie na glowie nie stoja wiec on tez sobie siedzi dupskiem ok ja ide sie szykowa do gina na kontrole ciekawe co tam slychgac w moim inkubatorzeCzyli Filipek jeszcze się nie przekręcił???Ja to żadnego dnia świąt nie przeżyję - jeszcze w ostateczności jakbym już miała obok siebie Małą to inaczej, ale jak się nic nie będzie ruszać:---(
Nie:-( nadal glowka w gorze ten moj uparciuszek w sumie to ja sie jemu nie dziwie , przeciez normalni ludzie na glowie nie stoja wiec on tez sobie siedzi dupskiem ok ja ide sie szykowa do gina na kontrole ciekawe co tam slychgac w moim inkubatorze
Jeszcze troszeczke czasu ma-więc może zrobi wczesniejszy prezent Mamie na Święta i zmieni pozycję;-)
kana161
Mama "terrorystek" :P
TEZ TAK MYSLE,ZE W RAMACH PREZENCIKU sie odwróci specjalnie dla mamusi:}}
A ja sie włansie tak wkurzyłam,ze zaraz wyjde z siebie.... robia u mnie remont bloku,ocieplali go, zmieniali płyty balkonowe i wczesniej chodził taki pan ze wspólnoty pytajac się nas o to kto cche miec zabudowane boki na balkonach......to sobie mysle,ze ja nie chce,bo raz,ze tak przynajmniej pranie jakso szybciej wysycha,a poza tym mam kotke to tak chociaz sobiE wystawi dupke na dwórek troszke i popatrzy na swiat....no to kurcze patrze przed chwilka,a oni mi te boki zakładaja......
Ani nikt mnie nie poinformował o zmianie planów, ani niezapytał czy ja do chu** w ogole chce miec te boki zakryte.....wkoncu ja tez na to kase płace i to jest moj balkon.....i ***** mnie obchodzi,ze sobie zdanie zmienili.....bo cos tam..... jak ja dzisiaj wpadne na tego typa ze wspólnoty to mi jutro te boki sciągac beda.......
A ja sie włansie tak wkurzyłam,ze zaraz wyjde z siebie.... robia u mnie remont bloku,ocieplali go, zmieniali płyty balkonowe i wczesniej chodził taki pan ze wspólnoty pytajac się nas o to kto cche miec zabudowane boki na balkonach......to sobie mysle,ze ja nie chce,bo raz,ze tak przynajmniej pranie jakso szybciej wysycha,a poza tym mam kotke to tak chociaz sobiE wystawi dupke na dwórek troszke i popatrzy na swiat....no to kurcze patrze przed chwilka,a oni mi te boki zakładaja......
Ani nikt mnie nie poinformował o zmianie planów, ani niezapytał czy ja do chu** w ogole chce miec te boki zakryte.....wkoncu ja tez na to kase płace i to jest moj balkon.....i ***** mnie obchodzi,ze sobie zdanie zmienili.....bo cos tam..... jak ja dzisiaj wpadne na tego typa ze wspólnoty to mi jutro te boki sciągac beda.......
pytia
Misiówka - ty się kochana nie wygłupiaj, na Swięta masz się meldować w domku z dzidziusiem Wszystkiego najlepszego dla Twojej ślicznej córeczki!!!
Ola2in1 - przestań się zamartwiać i wmawiać sobie takie rzeczy! Głowa do góry, uśmiech poprosimy. Wszystko jest DOBRZE!!!
Litości nie macie z tą nutello dla matek karmiących Oj, ale bym zjadła!!!!!!! Cieszcie się tą rozkoszą póki jeszcze możecie :-)
Ja miałam tylko dwa szwy zewnętrzne, ale jednen trochę za wcześnie puścił Chyba przesadziłam z aktywnością ruchową No i teraz mi się goi, ale jakoś tak trochę krzywo mam wrażenie...
ZOZAKOZA GRATULACJE!!!!
Madzienka - trzymamy mocno kciuki. Oby z Juleczką wszystko było dobrze! Czekamy na wieści!
Ola2in1 - przestań się zamartwiać i wmawiać sobie takie rzeczy! Głowa do góry, uśmiech poprosimy. Wszystko jest DOBRZE!!!
ja wrecz pozeram nutelle przedwczoraj mezowy wiezorem kupil mi nowu duzy sloik a wczoraj wieczorkiem juz nie bylo polowychyba robie zapasy w organiizmie juz na zas gdyz jak sie filip urodzi to zegnaj nutello
Litości nie macie z tą nutello dla matek karmiących Oj, ale bym zjadła!!!!!!! Cieszcie się tą rozkoszą póki jeszcze możecie :-)
A u mie nie ciekawie gdyż wewnętzne szwy mi się p...rzą
Czeka mnie wizyta u ginekologa w poniedziałek albo piątek.
Mam nadzieję, że nie jest tak źle bo się już boję bólu...
Ja miałam tylko dwa szwy zewnętrzne, ale jednen trochę za wcześnie puścił Chyba przesadziłam z aktywnością ruchową No i teraz mi się goi, ale jakoś tak trochę krzywo mam wrażenie...
ZOZAKOZA GRATULACJE!!!!
Madzienka - trzymamy mocno kciuki. Oby z Juleczką wszystko było dobrze! Czekamy na wieści!
kana161
Zozakoza rozpakowana.....Madzienke zaraz rozpakuja.... MARIKA wychodzimy !!!!!!!!koniec żartów.....
kana161
Twoj czas w brzuchu wielkiej mamy dobiegł końca!!!!.....
Twoi terminowi współlokatorzy juz wyszli,albo wychodza.........teraz czas na Ciebie.....
Twoi terminowi współlokatorzy juz wyszli,albo wychodza.........teraz czas na Ciebie.....
dzwoneczka
Hej
Ja jak zwykle wpadam z rana z doniesieniem :
Tym razem od zozykozy:
"Witam oglaszam ze o 2.20 Przyszedl na świat Jaruś ma 53cm i 2960g pozdrowienia dlacałej reszty mamus.Zozakoza."
Gratulujemy!!
Oj to kciuki trzymam mocno!!!
Zazakoza GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dzwoneczka
madzienka trzymam kciuki!!!!
Odezwij sie jak juz bedziesz po..!!
Odezwij sie jak juz bedziesz po..!!
reklama
Zozakoza gratulacje
Madzienka trzymam kciuki
Nikado wszystko bedzie dobrze, mam nadzieje ze dasz znac sie toba angielska sluzba zdrowia zajęła. Trzymam za was kciuki:-)
kana ale pajace, ale nie przejmuj sie załozyli to sciągną, kobicie w ciazy nie odmówią:-)
Misiówka wszystkiego dobrego dla Misi, fajnie ze chociaz ci masaz zaproponowali ciekawe co mi dzis powie moja położna
Co do meża to ja nie moge narzekac bo moj od pierwszego jest w domu i zeby nie myslec o nadchodzacej godzinie zero zrobil juz chyba wszystko w domku. Od drobnyvh prac meskich bo pranie firanek, a teraz montuje halogen przed domem:-) Siedzimy jak na szpilkach a tu nic...dobijaja nas tylko telefony,,jeszcze nie urodziłas?,,
Madzienka trzymam kciuki
Nikado wszystko bedzie dobrze, mam nadzieje ze dasz znac sie toba angielska sluzba zdrowia zajęła. Trzymam za was kciuki:-)
kana ale pajace, ale nie przejmuj sie załozyli to sciągną, kobicie w ciazy nie odmówią:-)
Misiówka wszystkiego dobrego dla Misi, fajnie ze chociaz ci masaz zaproponowali ciekawe co mi dzis powie moja położna
Co do meża to ja nie moge narzekac bo moj od pierwszego jest w domu i zeby nie myslec o nadchodzacej godzinie zero zrobil juz chyba wszystko w domku. Od drobnyvh prac meskich bo pranie firanek, a teraz montuje halogen przed domem:-) Siedzimy jak na szpilkach a tu nic...dobijaja nas tylko telefony,,jeszcze nie urodziłas?,,