reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
hej
zeby bylo smiesznie wczoraj dopadła mnie gorączka i dreszcze do tego cycek boli troche i rana juz ładnie sucha to sie sączyć zaczeła i brzydka sie zrobiła :-(
polece do lekrza tylko mam dzwonic po 18 i zobacze o której mnie przyjmie :zawstydzona/y:
masakra :baffled:

witaj Kankiya!!!!termin mam świąteczny:biggrin2:-według OM-24.12, według USG-26.12, czyli prezent pod choinkę:-D:-D:-D, ale mam nadzieje ze nasza dzidzia szybciej będzie chciała zobaczyć mamusie i tatusia:blink: :-D. Czekamy na córeczkę Karolinkę, mam nadzieje ze płeć się nie zmieni:blink:, bo tylko raz udało się doktorce zobaczyć płeć, na kolejnych badaniach już cały czas pokazywała nam pupcie :-D. Ważne żeby była zdrowiutka ta nasza kruszynka lub kruszynek:happy:

Arlets - tylko spokój cie uratuje dasz radę na pewno a jak nie to możesz małego podrzucić -mój maluch jeszcze siedzi w brzuszku a mam wrażenie jakbym cały żłobek mogła wykarmić:confused:
już poprzednio z córą tak miałam jak byłam w szpitalu to Klara piła jak smok a i tak odciągałam pokarm i oddawałam położnym żeby mogły nakarmić jednego wcześniaczka którego mama nie mogła sama. Mam nadzieję że mu smakowało. Nawet bym się zgodziła gdyby mi go też przynieśli do cycka ,ale był w cieplarce i chyba jego mama nie byłaby zachwycona.

Może też napiszę taką odezwę:

Panie Michale - wychodzimy!!!:happy:

Eee, o te dywaniki to się nie martwcie. To sa takie z gałganków - IKEA. Wsadzam toto do wanny zalewam wadą z płynem do prania i deptam nogami bez przewracania ( bo za ciężkie jak nasiąkną) a w ręce gazetka albo książka- można nawet nie patrzeć jak się woda robi brudna. A potem wystarczy wyjąc korek, zalać jescze raz czystą wodą i znowu pospacerować w miejscu . Na noc zostawiam żeby obciekło i potem już nie jest takie ciężkie i m,ożna suszyć.

karolusia masz racje zdrowko najwazniejesze:tak: Karolinka powiadasz to tak jak ja:-D:-D nie chce nic mowic, ale Karolcie to lobuziary:-D:-D

Musia teraz tak patrze Ty jestes z Raciborza a ja urodzilam sie na slasku w Kedzierzynie-Kozlu:-)

Justynko daj znac po wizycie i wracaj szybko do zdrowia;-)

ja znow ponad godzine przelezalam plackiem na wyrku z z sekundnikiem w reku liczas skorcze wrrrrrrrrrrrrrrrrr:crazy::crazy::crazy::crazy: ale juz minely :wściekła/y::wściekła/y: jak ja mam sie tak meczyc jeszcze dwa tygodnie to ja dziekuje:-:)-(
a teraz szamam pierozki ruskie z barszczykiem czerwonym :tak::tak::tak:
okna u sasiada na gorze wymienione wiec korki z uszy moglam juz wyciagnac i taka bloga cisza teraz nastala:huh::huh::huh::huh::huh::oo2::oo2: a wogule to sluchajcie ja mieszkam na 3 pietrze wiec ta sasiadka u ktorej halasowali na 4 i te okna stare co miala to fachowcy:baffled: je pocieli w kawalki i te drewno w kawalkach z okien zucali z 4 pietra na ziemie:szok::szok::szok: a chcialam nadmienic ze zaraz obok jest chodnik gdzie chodza ludzie i wejscie do klatki:szok::szok::szok::szok::szok:

cześć dziewczyny!
Meldujemy się po KTG- Bartuś przespał większość badania, dopiero jak położna potrząsnęła moim brzuchem to się obudził :-D. Termin mamy na piątek, ale usłyszałam, że Mały do wyjścia się jeszcze nie szykuje, bo czynności skurczowej nie ma. Ale wiadomo- różnie z tym bywa :-).
musia- to od razu masz to ugniatanie dywaników zamiast spacerku, który też przez lekarzy jest zalecany ;-).
karolusia- witam i ja na forum :tak:
arlets- miło, że wróciłaś :-)

reklama
Do góry