Myszqa
Fanka BB :)
Hormony daja popalic chyba :--
szok:
Mi tez przeszkadza kolor i rozmiar czcionki jaką piszesz.

Ale może i ja mam szalejące hormony.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
szok:
szok:
Wiecie co wpadlam na pomysl moze bysmy utworzyli pokoik na onecie i tam czatowali... moim zdaniem lepiej niz pisanie i dlugie czekanie na odpowiedz...
co wy na to...
co do czatu fajna sprawa, ale mysle tak jak Cyprysiowa, ze ciezko nam sie bedzie zgadac o jednej porze:-( a tutaj kazda wchodzi kiedy ma wolna chwile i zawsze cos napisze albo chociaz poczyta co u innych;-)
Dokladnie, zanim bysmy odpisaly to juz by inny temat byłPopieram w 100% zresztą gdybyśmy tak o jednej porze wszystkie się spotkały, to znając nasze tempo wypowiedzi i pisania byłoby zamieszanie i tłoki wydaję mi się, że nie nadążałybyśmy z odpisywaniem, a tym samym głębszym wsłuchiwaniu się co się dzieje u każdej z nas, bo zaraz każda by pisała, że u niej tak, albo że ma takie zdanie...no ale to moje zdanie
Ja właśnie niedawno pomidorówczke sobie zjadłam-bo Kana mi narobiła ochoty i opanować się nie mogłam:-)
Zauważcie, że dzisiaj rozpakowała nam się Anka, w niedługim czasie kolej na Renie, a później macie jakieś typy???![]()