reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Justyna super, że z bioderkami Lenki wszystko ok :-)

dzieki !!!!

Pozdrowienia dla madzienki !!!!

Mamy kolejnego dzieciaczka:-D:-D:-D:-D:-D:-D

sms od Anka34
"Moja Kochana Królewna ujrzała ten świat o 9.45. Anika ma 4380g i 56 cm"

Zaraz wkleję wam fotkę, tylko kababelka poszukam :-D:-D

brawo !!! i jaka duża klusia !!! gratulacje !!!!!

hehehehe a mój męzowy przyszedł z pamięcią w ręku i mówi koniec obijania czas wziąść sie do roboty masz tu ślub do obróbki :rofl2: nie wiem czy sie śmiać czy płakac :baffled:

reklama
no hej mamuśki chyba nie pokłócicie sie o kolor czcionki :baffled: :-D zajebiste jesteśmy :rofl2:

Hormony daja popalic chyba :-:)-:)szok:
Wiecie co wpadlam na pomysl moze bysmy utworzyli pokoik na onecie i tam czatowali... moim zdaniem lepiej niz pisanie i dlugie czekanie na odpowiedz...
co wy na to...

Cześć moje kochane!!!

Przedewszystkim ogromne gratulacje dla kolejnych rozpakowanych mamusiek!!!

Oczywiście nie ma mowy żebym nadrobiła Was kochane....

Cyprysiowa witaj w klubie...ja mam to samo z karmieniem....i mała daje popalić...

a do tego jeszcze dziś o mało nie wylądowałam w szpitalu z Oliwką.....podejrzenie ostrej biegunki i skazy białkowej......ehhh na szczęście byłam u pediatry i okazało się że to jeszcze nie biegunka bo kupka chociaż co 15 minut to jest dobrego koloru i zapachu...:-) no i na szczęście to nie skaza ale uczulenie najprawdopodobniej na proszek albo jakiś kosmetyk...
a po za tym jestem koszmarnie niewyspana...Oli w dzień śpi pięknie a w nocy daje czadu ale mam nadzieję że to się unormuje...
W każdym razie dziś mieliśmy swój premierowy...choć wymuszony spacer a mała na świerzym powietrzu spała jak nigdy....

Sciskam mocno i lece dac cyca bo córa już wariuje....:-)

Hormony daja popalic chyba :-:)-:)szok:
Wiecie co wpadlam na pomysl moze bysmy utworzyli pokoik na onecie i tam czatowali... moim zdaniem lepiej niz pisanie i dlugie czekanie na odpowiedz...
co wy na to...

wiecie co super ! kiedys z dziewczynami z forum śląsk tak sie umawiałyśmy np o 20 w poniedziałek i wchodziłyśmy na czata i było super !!!! musiałybyśmy sie kiedys zgrać na jakąs godzinke i pogadać tez fajnie !!!!

wiecie co super ! kiedys z dziewczynami z forum śląsk tak sie umawiałyśmy np o 20 w poniedziałek i wchodziłyśmy na czata i było super !!!! musiałybyśmy sie kiedys zgrać na jakąs godzinke i pogadać tez fajnie !!!![/quote
jak cos zalozylam pokoik na onecie ...
http://czat.onet.pl/ kategoria pokoiku towarzyskie
nazwa taka sama jak tu czyli Grudniowe_mamusie_2008

ZAPRASZAM :-)

Anka wielkie gratulacje !!!
a po za tym jestem koszmarnie niewyspana...Oli w dzień śpi pięknie a w nocy daje czadu ale mam nadzieję że to się unormuje...
:-)
moja Lenka też pięknie śpi w dzień a w nocy budzi sie co godzina na cyca... odsypiam popołudniami i po wieczornej kąpieli Niuńki... tak żeby się zregenerować i móc w nocy funkcjonować...

Czesc Dziewczyny!!!

Ale ja za wami tęsknie... netu jeszcze nie mam... Majka nie chce wyjść... cisza na horyzoncie więć korzystam z okazji jak tylko moge i zaglądam do was...

ale jak Majeczka wyjdzie to będe miaa co robić hihihi buziaczki :*

reklama
Witam ponownie.....ja o 14 poczytałam troszkę książkę i położyłam się zasypiając jak suseł:p obudziłam się przed chwilka,przyszedł misiaczek.... zjadłam pomoidoróweczke i teraz kombinujemy co ze soba zrobic:p hahaah

Uciekam troszke na TV do pozniej;*

Do góry