reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ja właśnie niedawno pomidorówczke sobie zjadłam-bo Kana mi narobiła ochoty i opanować się nie mogłam:-)

Zauważcie, że dzisiaj rozpakowała nam się Anka, w niedługim czasie kolej na Renie, a później macie jakieś typy???:blink::blink::blink:
Uwielbiam pomidoroweczkę!!! mniam!! A ja coś ochotę mam OGROMNĄ na pierogi ruskie... I chyba kupię, bo nie dam rady sama zrobić...
Co do typów - to ja będę "bezczelna" i sama się typuję :-D
ja typuje PWA83,EWELW,MISIACZEK18:-D:-D:-D a moze Ty PAOLCIU:-)
Kankiya - dzięki za typowanie !!! :tak:Będę zobowiąana... więc jak już będziesz gotowa to też cię wytypuję:-)
ładnie Kankiya to ja nie jestem twoim typem:-:)szok::-D:-D, mam tak zostać:no::-D:-D?
Renia - jeśli o ciebie chodzi - to leć jak najszybciej - nie mam zamiaru się przed ciebie wpychać...

Dziewczyny!!!!!! Ja już tak baaardzo chcę urodzić. Chcę żeby jutro się zaczęło. tak mi ciężko już ... a nawet nie o to chodzi...po prostu chcę... Przed chwilą masowałam sutki. W moim poradniku jest napisane - że masowanie sutków może wywołać baardzo silne skurcze - więc nie jest wskazane. Ale na to stwierdzenie po myślniku już nie zwracam uwagi... Co będzie to będzie...
Milego wieczorka!!!

reklama
Uwielbiam pomidoroweczkę!!! mniam!! A ja coś ochotę mam OGROMNĄ na pierogi ruskie... I chyba kupię, bo nie dam rady sama zrobić...
Co do typów - to ja będę "bezczelna" i sama się typuję :-D

Kankiya - dzięki za typowanie !!! :tak:Będę zobowiąana... więc jak już będziesz gotowa to też cię wytypuję:-)

Renia - jeśli o ciebie chodzi - to leć jak najszybciej - nie mam zamiaru się przed ciebie wpychać...

Dziewczyny!!!!!! Ja już tak baaardzo chcę urodzić. Chcę żeby jutro się zaczęło. tak mi ciężko już ... a nawet nie o to chodzi...po prostu chcę... Przed chwilą masowałam sutki. W moim poradniku jest napisane - że masowanie sutków może wywołać baardzo silne skurcze - więc nie jest wskazane. Ale na to stwierdzenie po myślniku już nie zwracam uwagi... Co będzie to będzie...
Milego wieczorka!!!

Ewelw ja zrobiłam dzisiaj dokładnie to samo , było dzisiaj masowanko i jak wróce od lekarki to znowu walne sobie masaż:tak::-D:-D.

Milego wieczorka!!!
nie ma sprawy Ewelw:-) tylko nie wiem czy przez Renie sie korek nie zrobi:-D:-D trezba dac jej kopniaka na popedzenie:-):-)

co do masowania sutkow -kojarzy mi sie z masturbacja:-D:-D:zawstydzona/y: ale jak ma pomoc to masujmy sie dziewczynki ile wlezie:-):-) oby skutki byly:tak:

renia Ty nie rób se jaj bo miałyśmy razem rodzić a Ty daleko za mną w tyle jesteś:-D

Ja to Wam życzę żebyście wszystkie jutro się na porodówach znalazły :-)

Yoka kochana ja jak czytałam twój poród to w Polsce już bym miała córcie, bo wczoraj też tak miałam ale oni wolą naturalnie i wygnali mnie do domu, zobaczymy co mi lekarka powie:tak::-D:-D.

reklama
Do góry