reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam!!!!!!

Anka!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!
Śliczna duża dziewczynka!!!!!!!!

Właśnie wróciliśmy z miasta, pozałatwialiśmy parę spraw łącznie z zakupami, a przed chwilką siedliśmy zmęczeni i schrupaliśmy kremówki... mniemi...:-p
Muszę troszki nadrobić wasze posty - no i troszkę poprasuję...
Miłego dnia!!!

reklama
hej

trzymam kciuki

Marzycielko mam nadzieje ze tez to Liwii dotyczy i przejdzie za dwa dni :-D
a pieluchowanie to chodzi o to zeby nózki były jak u żabki wiec zalecają na pampersa dwie tetry zeby szeroko były ale ja teraz daje jedną bo nóżki trzyma wtedy szeroko a pupa nie jest aż tak wysoko. No i kłade ją na brzuszku i nózki po boczku jak u żabki

koncze bo jedna reką pisze bo małą trzymam

aha dzięki za wyjaśnienie ;-)

Witam dziewczyny

Spać nie mogę, mam skurcze i boli mnie, w Polsce już bym pewnie miała córcie przy sobie a tutaj mam się męczyć...... teraz to nawet boje się do nich jechać bo znowu mnie do domu wygonią, chyba w domku urodze:szok::-D:-D:-D.

O masakra ale u Was dziwnie:baffled:

Mamy kolejnego dzieciaczka:-D:-D:-D:-D:-D:-D

sms od Anka34
"Moja Kochana Królewna ujrzała ten świat o 9.45. Anika ma 4380g i 56 cm"

Zaraz wkleję wam fotkę, tylko kababelka poszukam :-D:-D

Wow ale duża i śliczna dziewczynka!!!

GRATULACJE OGROMNE!!!

A mi się tak spac chce , że później biorę córe i idziemy lulać razem :-)

A ja się wpycham z brzuchem wszędzie, żeby nie stać. A jak próbują pyskować to albo nie reaguję, albo proszę, żeby powtórzyli głośniej, bo mi ciąża na uszy uciska;-). Najczęściej nie mają odwagi.

A z publicznego transportu raczej nie korzystam, więc nie wiem jak to jest.
Ale ludzie udają ślepych i to jest wkurzające...

Dziewczyny jak można pozbyć się myszy nie rozstawiając pułapek i nie rozsypując trutki???

pochowaj wszytko dobrze zeby nie miala co jesc myszka to sama sie wyniesie z glodu z domku :-D:-):-):-):-)

a co do uprzywilejowania kobiet w ciazy to Wlosi sa bardzo tolerancyjni i nigdy nie stalam w kolejce zawsze mnie puszczali pierwsza i nigdy nie slyszalam zeby kots narzekal... a jak bylam w polsce w czerwcu to mozna bylo sobie tylko pomarzyc o tym zeby ktos cie puscil pierwsza albo ustapil miejsca w autobusie...
jednym slowem polak potrafi dbac tylko o siebiei wlasna d...

Cyprysiowa nie wiedzialam ze kolorem czerwonym oglasza sie tu narodzinki nowego bobaska... masz jakies jeszcze inne dobre rady:-D
mam nadzieje ze na zielono moge pisac :zawstydzona/y:

Hej

Anka Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pierwszy dzidzus wagi powyzej 4 kg :tak: Juz myslalam ze grudniaki takie chudziny wszystkie beda ;-)

Landryneczka chodzi o to ze kolor rzuca sie w oczy (nie koniecznie czerwony) i wtedy mysle ze jakas nowina. zazwyczaj wszyscy pisza na czarno tylko jakies wiesci na kolorowo.:sorry2:

Ja mam dzis strasznego dola. Nie daje juz rady z tym karmieniem, nie moge na 5 minut polozyc gdziec malego bo juz pobudka i ryk!!!!!!!! Na cyprianie sie wyladowuje:zawstydzona/y: bo tak mnie drazni wszystko:zawstydzona/y: Jest mi zle!!!!!

ANKA - WIELKIE GRATULACJE, ALE MASZ DUŻĄ CÓRUNIE, A DO TEGO PIĘKNISTĄ NIESŁYCHANIE!!!

Paola - wszystko możliwe, ale nie stresuj się na razie, poczekaj spokojnie na USG, ja ci powiem, że już sama nie wiem jak moja maleńka leży, ale podobno główka na dole.

kana - mam nadzieję, że ginka bedzie jednak zadowolona z wyników, tak jak poprzednio i jakoś uda ci się dokulać do rozwiązania...

A ja już po maratonie szkołowym i mam mętlik w głowie, doszła też paczka z Pl i jak na nią patrze, to boje się otwierać, nie wiem gdzie ja to pochowam wszystko, hahahaha, a do tego u nas 5 cm śniegu wszędzie i cały czas pada - normalnie anglicy w kropce, hehehehe. Dzisiaj byliśmy w szoku, bo autko stało na środku ulicy i przez 3 min piłowało opony i nie mogło podjechać pod górkę - Robert się śmieje, że tak to jest jak nie ma w kraju opon zimowych, hehehhehe, masakra, mosty pozamykane....

Dobra laseczki spadam ogarnąć chałupkę i muszę się położyć, bo dzisiaj na spacerku mało nie zaliczyłam szpagatu i teraz mnie wszystko boli, a skurcze co chwilka, więc wolę odpocząć, zwłaszcza, że teraz zaciskam nogi do soboty bo chyba będę rodziła z Misią na rękach jak się Inka uprze....

Hej

Anka Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pierwszy dzidzus wagi powyzej 4 kg :tak: Juz myslalam ze grudniaki takie chudziny wszystkie beda ;-)

Landryneczka chodzi o to ze kolor rzuca sie w oczy (nie koniecznie czerwony) i wtedy mysle ze jakas nowina. zazwyczaj wszyscy pisza na czarno tylko jakies wiesci na kolorowo.:sorry2:

Ja mam dzis strasznego dola. Nie daje juz rady z tym karmieniem, nie moge na 5 minut polozyc gdziec malego bo juz pobudka i ryk!!!!!!!! Na cyprianie sie wyladowuje:zawstydzona/y: bo tak mnie drazni wszystko:zawstydzona/y: Jest mi zle!!!!!

Wlasnie widac ze cos z toba nie teges przyczepilas sie do koloru czcionki :szok: jakos to innym nie przeszkadza nawet na zielono pisac nie moge...
wogole to lepiej bedzie jak bede was tylko czytala :confused:

reklama
Witajcie

Anka gratuluje !!!! Córcia sliczna.

A ja miałam nawet fajna noc, mały obudził się na karmienie o 1:00 potem o 4:40 i o 6:00. Zładł ładnie i spał. Potem spał 5 godzin :blink:, obudził się najadł i mu się spac nie chciało, zasnął niedawno ale widze ze ma taki lekki sen.

Do góry