reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dunia współczuję nam

Agatkas ja uważam, że podobieństwo moje i mojej siostry to jakiś żart, bo ona jest kosmitką;-).

Kana fajnie, że pójdziesz na spacerek.
Ja butów nie zapnę, więc o jakimkolwiek wychodzeniu muszę zapomnieć...:-(

reklama
A ja mam brata 6 lat młodszego i mam świra na jego punkcie....od kiedy się urodził był moją "laleczką" i wiem, że nie jestem wobec niego obiektywna bo ma sporo za uszami ale wobec mnie jest super.
I jak się spotykamy to rozmawia z moim brzuchem. Mam nadzieję, że Szymuś nie będzie "sposobem na podrywanie panienek":baffled:

A ja mam brata 6 lat młodszego i mam świra na jego punkcie....od kiedy się urodził był moją "laleczką" i wiem, że nie jestem wobec niego obiektywna bo ma sporo za uszami ale wobec mnie jest super.
I jak się spotykamy to rozmawia z moim brzuchem. Mam nadzieję, że Szymuś nie będzie "sposobem na podrywanie panienek":baffled:
Dorotka tylko pozazdroscic.....ja nie mówie,bo mojemu czasem zdarzaj sie przebłyski normalnosci,ale sporadycznie..... z regóły jak czegoś chce...wtedy to tak jest KOCHANY.....

Dobra mamuski ja uciekam po wyniki i na zakupki..jak wróce to sie zamelduje:*

Mamy kolejnego dzieciaczka:-D:-D:-D:-D:-D:-D

sms od Anka34
"Moja Kochana Królewna ujrzała ten świat o 9.45. Anika ma 4380g i 56 cm"

Zaraz wkleję wam fotkę, tylko kababelka poszukam :-D:-D

wy mi zazdrościcie laptopa a ja wam ze wy w domu...teraz Panie salowe sobie siedza na korytarzy pod moiją salą hihy smiechy jak na bazarze....a swoja droga juz sie boję co przyeniesie kolejna noc..jakie niespodzianki haha
Rania-współczyuje Ci tych bólów i lekarzy :/
kana-kup mu rózge :D i w dupe haha

Ola, to widać nie nudzi ci się w tym szpitalu:) najpierw nocne paszteciki, a teraz bazarowe paszteciki...:). Trzymaj się tam dzielnie i nie myśl za wiele co noc przyniesie, bo może akurat dzień większą niespodziankę Ci zafunduje;-).

Mamy kolejnego dzieciaczka:-D:-D:-D:-D:-D:-D

sms od Anka34
"Moja Kochana Królewna ujrzała ten świat o 9.45. Anika ma 4380g i 56 cm"

Zaraz wkleję wam fotkę, tylko kababelka poszukam :-D:-D
:-D:-D:-D:-D superowo, bo chwilowo nam sie zastoj chyba zrobil:-D:-D

Aniu gratulacje i wracajcie szybciutko, no i duzo zdroweczka

Dorotko dzieki, ze rozwialas moje obawy co do krazka;-)caly czas mi lata i mam wrazenie, ze wypadnie wczesniej dlatego myslalam, ze to przez niego te dziwne uczucie;-)czyli to normalne skoro jestesmy juz dwie:-D

reklama
Do góry