reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Okruszku, będzie wszystko dobrze. Lekarz czasem się mylą, więc do torby spakuj też maluszkowe rzeczy:tak:. Wrócisz do nas już z córcią, jestem pewna.

Tygrysku, karuzela śliczna, ale niestety trzeba na allegro zwracać uwagę nie tylko na cene preoduktu ale cene z przesyłką bo ten Twój sprzedawca akurat tanio sprzedaje ale drogo kasuje (z przesyłką) takze tak jak widze karuzele wszystkie w podobnej cenie :-)

Tygrysku, karuzela śliczna, ale niestety trzeba na allegro zwracać uwagę nie tylko na cene preoduktu ale cene z przesyłką bo ten Twój sprzedawca akurat tanio sprzedaje ale drogo kasuje (z przesyłką) takze tak jak widze karuzele wszystkie w podobnej cenie :-)

masz racje:tak::tak:ale mialam taka slodka nadzieje ze przy zakupie dwoch rzeczy przesylka bedzie tansza ale coz trudno;-);-)

anoli ostatnim razem jak bylam w szpitalu na skanie i wizycie w anenatal clinic to wyszlo im ze dzidzius to kawal chlopa i zastanawiali sie czy nie wywolywac, ale zdecydowali ze czekamy, na wszelki wypadek zabukowali mi usg i kolejna wizyte na dzis gdybym wczesniej nie urodzila, zeby zobaczyc jak mlody i czy robia cesarke czy czekamy, ja swoja srodowiskowa midwife widzialam w 36tyg i powiedziala mi zebym jej wyslala smsa jak juz urodze - wszyscy liczyli na to ze urodze wczesniej:)))))
wiec nie mialam zadnego skierowania tylko zapisali mnie na ostatniej wizycie w szpitalu. Dzis mialam masazyk i kazali czekac...:))) w razie czego na wszelki wypdek zabukowali mi wywolanie na 16 grudnia, bo tu z wywolaniem czekaja cale 2 tygodnie:)

anoli a gdzie ty chcesz rodzic? Tzn w ktorym szpitalu?? Jakie miasto?

Miasto nazywa sie Bedford niedaleko Londynu i jest tu tylko jeden szpital wiec nie mam wyboru, ale opinie ma dobra, dzis spytam sie o wszystko położnej, bo strasznie sie boje przenoszenia:-(

Słuchajcie babeczki mam wieści od Madzienki:}}}}:-):-):-)

Serdecznie wszystkich pozdrawia i przesyła buziaczki...a poza tym stawia wszystkim soczek i ciastko,bo ma dzisiaj URODZINKI.:tak::tak::tak:...napisałam jej takie ogólne życzonka,ale pewnie miło by jej było jakby dostał ich więcej.....pyta sie co u nas i jak tam mamuśki z bobaskami przy piersi sie czuja.....i,ze nie moze sie doczekac kiedy do nas wróci na forum....

A mni znowu zaczyna podbrzusze bolec......:baffled:

Miasto nazywa sie Bedford niedaleko Londynu i jest tu tylko jeden szpital wiec nie mam wyboru, ale opinie ma dobra, dzis spytam sie o wszystko położnej, bo strasznie sie boje przenoszenia:-(
Anoli ja mialam w Bedford rodzine:}}}}}] To znaczy mam,ale z ta juz nie utrzymujemy kontaktu.... byłam tam w wieku 5 latek u prababci i pradziadka.....zyje tam jesce zona mojej babci brata i ich trzech synów ze swoimi rodzinami......

reklama
Agacia 82 nie przejmuj sie...zdrowy noworodek może i najczęściej tak robi...robic kupke po każdym posiłku...kupka jest dosć płynna a to co zostaje na pieluszcze powinno przypominac jajecznicę ;-)...przy takiej czestotliwości nie ma co mysleć o tym, ze to rozwolnienie ...moja najstarsza miała rozwolnienie w szpitalu jeszcze... bo żarta była strasznie a ja akurat zaczęłam produkowac pokarm w ilościach hurtowych...więć sra..a cały czas dosłownie, żółta wodą...ale po każdym cycku to norma :-)
To mnie pocieszyłas :-). Chyba za bardzo schizuje :zawstydzona/y:

Do góry