reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Zapominajko wspolczuje Ci tych przezyc:-( dobrze , ze wszystko sie jakos ulozylo a co do wagi dziecka nie bierz sobie tego tak do serca, bo w rzeczywistosci sa straszne odchylenia ;-)

reklama
Oj baby baby :tak: Kana kochanie dasz radę i doczekasz się musisz być cierpliwa choć wiem jakie to cholernie trudne jest :eek:

Po porodzie też bedzie Wam czas szybciej leciał.

A teraz kochane powiedzcie jakie macie plany na Święta??

My np. jedziemy do Starachowic a nie byłam tam już 3 miesiące więc tak bardzo się cieszę!
Cała rodzina czeka na Oliwkę więc oni też się nie mogą doczekać.
Oliwka będzie miała już miesiąc jak będziemy jechac więc będzie już na tyle duzia aby podróżować na takie odległości:-)

Wiecie ja zawsze marzyłam o swoim mężu i dziecku aby móc spędzać taką prawdziwą Wigilię z moją rodzinką oraz dziadkami i rodzicami i to marzenie w tym roku sie spełnia!!:-)
Jestem tym tak podniecona , że cały czas mi się pychol śmieje.
starachowice to moje miasto dopuki nie przeprowadzilam sie do wloch:)) nie wiedzialam ze ty tez stamtad pochodzisz

A wiec co do wynikow to mam prawie wszytko w normie tylko HGB (hemoglobina) mam 12.9 a norma jest od 13-17,5 ...
no i w moczu mam leucocyty 25 a norma jest 0-0 :no: np i pH mam 7 a norma jest od 5,5 do 6.5 , no i proteine mam 25 a norma od 0-20
troche sie martwie bo albo za duzo jem owocow co moze wplywac na takie wlasnie wyniki albo mam problemy z nerkami:sorry: A dopiero jutro ide do lekarza bo dzis przyjmowal tylko rano. Cos czuje ze z tych nerwow to chyba nie usne i dzis!!!
znacie sie moze na wynikach ...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzięki dziewczyny, kochane jesteście:happy:.
teraz już jestem spokojna, ale najadłam się strachu muszę przyznać.

Jestem tak spuchnięta, że z trudem zaciskam dłonie...:no:
Mam nadzieję, że to mi przejdzie.

Wrocilam od gina i jestem troszke przestraszona:szok::szok::szok::eek::eek::eek::eek: mam dzis odstawic wszystkie leki!!!!!:szok::szok::szok::szok: koniec z fenoterolem i nospa:szok::szok::szok::szok: ale przeciez wydaje mi sie ze jeszcze za wczesnie na odstawienie:-:)-:)-( boje sie:-:)-:)-( ja chyba jeszcze nie chce rodzic:szok::szok::szok::szok: a w sobote nastepna wizyta:eek::eek::eek::eek: Filipek nadal glowka do gory wiec lekarz na poczatku karty ciazy wpisal polozenie miednicowe:eek::eek::eek: dzis mi pobral tez paciorkowca ale po co skoro na 99,9% bedzie cesarka:confused2::confused2: teraz jem paczka i lyzeczka nutelle wyjadam musze sie najesc na zas :-D:-D:-D a i jak wracalam od lekarza wstapilam do takiego sklepiku z ozdobami swiatecznymi i kupilam troszke aniolkow i gwiazdek na choinke:tak::tak:

Tygrysku wydaje mi się że lekarz kazal Ci to odstawić bo skurcze mogą pomóc małemu się odwrócić i pewnie dlatego też Ci tego paciorkowca zrobił. Moja koleżanka tak miała właśnie że jak zaczęły jej się skurcze - ale nie takie jeszcze porodowe - to się mała w 37 tyg odwróciła na właściwą pozycję:)

:szok::szok::szok:Tygrysku jestem zdziwiona, ze lekarz kaze Ci odstawic juz leki:eek:
moj mi kazal brac do 37tyg, abym przypadkiem nie urodzila w 36 po odstawieniu a mamy takie same terminy:baffled: moze masz dluga szyjke i dlatego.. hmmm:baffled: ale skoro taka podjal decyzje to napewno wie co robi:tak: szkoda, ze maluszek glowka do gory, ale moze jeszce zrobi Ci prezent na mikolaja i sie przekreci:-)tego ci zycze :-)

reklama
Tygrysku wydaje mi się że lekarz kazal Ci to odstawić bo skurcze mogą pomóc małemu się odwrócić i pewnie dlatego też Ci tego paciorkowca zrobił. Moja koleżanka tak miała właśnie że jak zaczęły jej się skurcze - ale nie takie jeszcze porodowe - to się mała w 37 tyg odwróciła na właściwą pozycję:)

niom Agatkas chyba masz racje , ze taki byl powod odstawienia lekow, nic tylko czekamy Tygrysku az napiszesz, ze malenstwo sie przekrecilo tak jak trzeba:-)

a tak wogole kiedy zaczyna sie 9 miesiac??? w ktorym tygodniu....

Do góry