Misiówka
Fanka BB :)
Wieść od edee:
Jestem już po badaniach.Leżę na sali i czekam na Kasię (ginkę), bo ma operację. Jak nie będzie wolnego anestezjologa to dopiero jutro rano będzie cesarka. A teraz mam cykora"
Pytia - pozdrów edee i przekaż kciuki!
Semiko - dzięki za wieści od Madzienki - bidulka, mam nadzieję, że jednak wszystko się wyjaśni i będzie dobrze, trzymam kciuki!!
Dziewczyny mysle, ze takie serkowate upławy są charakterystyczne w ciąży, czop ma inną konsystencję, jest taki ciągnący i jakby "żylasty". I tak jak chybaOla napisałą, nie musi być wcale podbarwiony krwią, może być nawet szklista sztywna galareta, zależy od organizmu pewnie.
Kankiya, kana, Anka, Ola2in1, Semiko - dzięki dziewczynki, mam ogromną nadzieję, że wyniki będą ok... Najgorsze jest to, że Misia nie ma z kim zostać i Robert musi wziąć wolne z pracy, a nie bardzo może, bo mają nawał roboty, dzisiaj zostaje do oporu, ale jak mnie zatrzymają w szpitalu, to cholera wie ile to potrwa, a mój mąż to trochę taka pierdoła i nic nie wie co ona je, jak ją ubrać, tym się martwię, bo wiem, że ja w szpitalu będę miałą dobrą opiekę i maleńka będzie bezpieczniejsza niż w domu. A w ogóle jak mnie tak wkurzyli, to może już dzisiaj w nocy urodzę i nie będzie problemu, hahaha, chociaż nie sądzę...

Kankiya - ja takie pobolewania mam już spokojnie 1,5 miesiąca, dziś pierwszy raz miałam regularne bóle przy każdym skurczu rano.