reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

No to jednak moje przeczucie nie zawiodło.
Na początku myślałam , że to chłopak będzie ale później nie wiem czemu dochodziła do mnie tylko myśl, że to jednak córcia no i USG potwierdziło moje domysły:-)
Ale z chłopa nie rezygnuję i za parę lat chcę MAXIA:tak:
A masz jakieś charakterystczne zachcianki jak na córcię typu lody itd?

reklama
Dziewczyny, kupiłam na allegro spodnieH&M MAMA rozm 38, sa w super stanie i wogole fajnie leza, niestety są mi za obcisłe w biodrach.Może któraś z Was byłaby zainteresowana, cena 50zł+wysyłka. Dokładne wymiary:
dzinsy ciążowe H&M r. 38
nogawka od kroku 77 cm
długość z pasem elastycznym 112 cm
dł bez pasa ciążowego po boku 99 cm
szer w biodrach ok 48 cm
nogawka na dole 19,5 cm
nogawki proste

Zdjęcie mogę wysłac na maila bo nie umiem tu umieszczac. Link do nich:

dzinsy H&M MAMA : Ogłoszenie w Dwukropek.pl

Cześć dziewczyny :-)

A u mnie znowu w domu będzie gorąco:baffled: Mieszkam na 10 piętrze i mówię Wam jaki tu jest straszny zastój powietrza.
Dobrze , że wiatrak mam.:tak:

reklama
Współczuję upałów, sama znoszę je raczej kiepsko. W Poznaniu jakby na deszczyk się miało...
Ale jeśli w domu gorąco zawsze można wejść do wanny z chłodna wodą:-)

Do góry