reklama
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Od początku ciąży do maja przytyłam 2,5kilo a przez ten miesiąc schudłam pół i moja gina powiedziała że to bardzo dobrze że waga raczej stoi bo należę do osób z dośc dużą nadwagą i wolno mi do końca ciąży przytyc jeszcze max 9kg. Tak się tylko zastanawiam co będzie jak już przekroczę te 9? Czy będzie mi kazała się głodzic?Ale chyba mi to raczej nie grozi bo ja z tych co w ciąży tyją niewiele( z Tusią miałam tylko 11 na plusie)gorzej po porodzie bo zamiast gubic to mi przybywało no ale o to będę sie martwic potem
Myszqa
Fanka BB :)
A jakie to jest uczucie czuć ruchy dziecka? Kłuje, łaskocze? Będę wiedziała czego mam wyczekiwać :-)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Słodycze podobno pobudzają dzidzie.
Ja na razie mam na minusie -1,5kg cieszę się, bo do szczupłych nie należę i nie chciałabym przytyć zbyt wiele;-)
Ja na razie mam na minusie -1,5kg cieszę się, bo do szczupłych nie należę i nie chciałabym przytyć zbyt wiele;-)
fasolkamaria
Fanka BB :)
Ja mam 2,5 do przodu ale wyglądam jakbym więcej przytyła ja szłam się ważyć to myślałam że z 5 wpadło bo dawno się nie mieszczę w jeansy, ale chyba mi się kości rozeszły haha
oceancity28
Zaangażowana w BB
Ja mam kolo 2 na plusie, ale generalnie nigdy nie mialam problemow z waga. Ile przytyje, tyle bedzie, jakos sie tym nie martwie;-). Wiecie, urosl mi brzuszek calkiem sporo. Zawsze sie smialam z panow i ich brzuchow piwnych, ze pewnie nie widza ptaszkow jak siusiaja, a dzisiaj przy prysznicu sama mialam problemy z ogoleniem sie "tam", bo raczej juz nic nie widze
cześć dziewczynki ja też przytyłam ok 2 kilo ,ale wyglądam jakbym z 5 miała do przodu, z tymi ruchami to różnie, ja też już powoli zaczynam czuć, ale u mnie to jest tak jakby mi ktoś wrzucił piłeczkę do brzucha i turlała się w środku z jednego boku na drugi, super uczucie.do cyprysiowej proszę o wpisanie bo pisałam do ciebie ale nie wiem czy dobrze to zrobiłam mam termin na 21.12 prosze dzięki pozdrawiam pa
reklama
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
Dziewczyny które czuja ruchy. Czy czujecie je codziennie? Czy zdazaja sie czasem dni bez ruszania odczuwalnego? Wczoraj sie ruszal bardzo fajnie i dlugo, najdluzej chyba jak dotad (tak to mnie pynkał 2 razy i koniec a wczoraj dlugo czulam jak sie wierci) a dzis znowu nic!!