reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Yoka gratulacje :-D szybkiego powrotu do zdrowia i do nas oczywiście :) w końcu masz swoją małą bździągwę przy sobie ;-):-)

żeby nie było ze mam za dobrze z nosem,tymi zębami czy dziąsłami to jeszcze doszły bóle podbrzusza jak na okres :crazy: cudowny dzień :baffled::baffled::baffled:

reklama
No a powiedzcie Brzuchatki jak wy się dzisiaj czujecie i fizycznie i psychicznie? Wszystko ok??:happy:

Marzycielko jak miło czyta się takie pytania od mamusiek:tak:które mają juz swoje maleństwa w domu....

U nas wyjątkowo spokojnie, śpię super, żadnych skurczy, opuchlizny...mała na szczęście rusza się;-) bo w innym wypadku to chyba zaczęłabym martwic sie...

Dziekujemy za troskę;-)i przesyłamy buziaczki dla Waszej trójki:-)

Przepraszam,ze napisałam dopiero teraz....ale tak sie wczoraj wieczorkiem zle czułam,ze jak dostałm smska taka wybudzona napisałam tylko do YOKI,ze jest wielka i bardzo mocko jej gratuluje..... i z bólu nawet nie wiem kiedy zasnęłam.....
uciekam jesce polezec,bo cos nie teges ze mna ....:baffled:
kana uważajcie na siebie:tak: i dzieki za wiesci od Yoki:tak:-super, ze Oliwcia juz po drugiej stronie:-) a Yoce zycze szybkiego powrotu do zdrowka-bidula chyba duzo krwi utracila przy porodzie... trzymaj sie dzielnie kochana

żeby nie było ze mam za dobrze z nosem,tymi zębami czy dziąsłami to jeszcze doszły bóle podbrzusza jak na okres :crazy: cudowny dzień :baffled::baffled::baffled:

Ja też miałam wczoraj wieczorem, taki tępy ból w okolicach podbrzusza i jajników, też czułam to jak na nadchodzący okres :baffled::baffled: czy to coś złego ?? jakaś oznaka nadchodzącego porodu, czy cuś :eek::szok:

Ja też miałam wczoraj wieczorem, taki tępy ból w okolicach podbrzusza i jajników, też czułam to jak na nadchodzący okres :baffled::baffled: czy to coś złego ?? jakaś oznaka nadchodzącego porodu, czy cuś :eek::szok:
ojj edee byc moze cos u Ciebie ruszylo:-D:-D:-Dpowodzonka zycze

zozakoza
nie zmieniaj tak tych awatarow, bo mi sie mylisz i caly czas mysle, ze to ktos nowy:-D:-D:-D:-D

ewelw kuruj sie kochana. bo musisz byc zdrowa i slina do porodu:-) ja na gardelko zawsze pije mleko z czosnkiem, miodem i maslem i slyszalam tez o plukaniu gardla woda z sola;-)

dziewczyny dzieki za odpowiedzi w sprawie mandarynek ja wlasnie dzwonilam do swojego ginekologa i mi powiedzial tak "Co do cytrusów to jak macie ochotę wcinajcie ile wejdzie! Tylko trzeba je najpierw sparzyć gorącą wodą, obrać i umyc ręce zanim zabierzecie się do jedzenia. Wtedy na pewno nic się nie stanie."

Yoka - no tobie to się należą nie tylko gratulacje ale nagroda jakaś!!
Trzymaj się cieplutko, teraz będzie już coraz lepiej - napewno !!! malutką ucałuj od ciotek!

Landryneczko!!! Dziękuję Ci!!! Jesteś kochana!!!
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
zmartwiłam się troszki czosnkem - bo wczoraj na kolację zjadłam duże jego ilości...

reklama
Do góry