reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Cześć dziewczęta:)

Eager powodzenia!!!!

Ciekawe co u YOKI???? Jakoś długo strasznie się nie odzywa:(

Ja wczoraj byłam w szkole rodzenia na wykładzie na temat cięcia cesarskiego. Lekarz nam pokazał zdjęcia z cesarki po kolei co rozcina itd..... nie chciałybyście tego widzieć:( Ja nie chce cesarki!!! Mam nadzieję, że mała nie fiknęła i już nie fiknie!!!

Kochaniutkie a ja mam kolejne newsy od PYTI :-D:-D:-D:-):-)

"Hania piła całą noc co chwilę, mały głodomor z niej. mamy się obie dobrze więc jutro chyba pójdziemy do domu "

No to czekamy na Was z niecierpliwością ;-):-):-), wracajcie szybciutko, bo tęskno tu bez Was ;-):-):-)

Dziewczyny wzielam sie za liste ale troche to potrwa. Musze najpierw wszytskie wpisy z narodzonymi juz poprzenosic na przod a to sie laczy z brakiem miejsc i przenoszeniem innych wpisów do nizszych postów. Narazie jest troszke balagan, bede robic na raty bo maly nie da mi tak od razu

o 2 50 odeszły mi wody...jade rodzić :-)

Wow SUPER!!!!
Mam nadzieję , że już urodziłaś;-)

:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Ja tu dziś sama :szok::szok::szok::szok::szok:, czy Wy faktycznie Wszystkie rodzicie :baffled::baffled::szok::szok::szok:, plisss niech któraś się odezwie, że nie zostałam sama :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D nie martw sie nie zostałaś sama;-)

hej. witam sie z moim tycikiem na rekach.

Dziewczyny moge zrobic na liscie pokolei wedlug narodzin. Robic?

Mi pomysł sie podoba ale nie stresuj się czasem bo nie musisz się śpieszyć;-)

A my mamy się dobrze , zaraz zjemy śniadanko a Oliwcia szykuje się na wieczorne spotkanie z Boryskiem;-)
Mam nadzieję ,że uda Nam się kilka fotek zrobić :-)

Mam nadzieję, że u Yoki jest wszystko ok bo coś długo nie daje znać...:eek:

No a powiedzcie Brzuchatki jak wy się dzisiaj czujecie i fizycznie i psychicznie? Wszystko ok??
:happy:

Dzien Dobry Bardzo:-):-)

Coz na mnie tez now nie dziala:sorry: a juz myslalam, ze cos sie wykluje w nocy:sorry:

Edee ja mam termin na 2go z usg 4 z om wiec sama raczej nie zostaniesz, bo u mnie ani sladu jesli chodzi i porod. Nawet czop sie trzyma...no chyba ze akcja sie rozwinie w 3 sekundy:-):-):-)

Witam się ranka:tak:

Eager powodzenia życzę:tak:

Yoka coć o nas zapomniała chyba, bo Dzidzię raczej już ma:-)

A ja właśnie śniadanko jem i tak sobie myślę, że mało nas zostało:szok:

Agatkas ja jak widziałam zdjęcia z porodu naturalnego-to aż bałam się patrzyć, a co dopiero cesarka:szok:

A ja myślałam, ze ten nów to dzisiaj:-p

Oooo...Eager:)))))

Powodzenia, mam nadzieje, ze juz jestes po...no i ze dali Ci to znieczulenie!!!

Wracaj szybko:)

U Yoki cisza...pewnie juz jest po i bardzo zajeta:)))

reklama
Do góry