reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

witam;-)

eager trzymam kciuki rzeby szybciutko poszlo;-)

ciekawe co tam z yoka:sorry:

a mi wlasnie przed chwila leciala krew z nosa i to pierwszy raz (pomijajac dziecinstwo) i niewiedzialam co mam robic :-D czy odchylic glowe do tylu czy do przodu:-D pomijajac jeszcze fakt ze moj maz ma czesto niewielkie krwotoki z nosa:-D a ja siedze jak taka glupia i sie zastanawialam co robic ze soba:laugh2::laugh2:

ja zaraz spadam na pomiar cisnienia:sorry:

mam nadzieje ze jak wruce to juz jakis dzieciaczek bedzie:-p

reklama
Witajcie czwartkowo lseczki:-)

widze, ze coraz mnie nas "spakowanych";-)

o 2 50 odeszły mi wody...jade rodzić :-)
powodzonka eager, trzymam mocno kciuki za latwy i szybki porod- o ile juz nie urodzilas, bo tutaj wszystko tak szybko sie dzieje:-D

Ja dzisiaj jade do gienia i mam nadzieje, ze z moja szyjka bedzie w miare i dotrwam do 37 tc:zawstydzona/y:no i, moze pozwoli mi troche ruszyc tylek a nie non stop lezec, bo juz mam schizy z tego powodu:zawstydzona/y:chcialabym pojsc na zakupki i dokupic kilka rzeczy, bo nie mam jeszcze wszystkiego:-(
no i nie moge sie doczekac az zobacze moja Bianeczke:-D ale to dopiero po 15:-(

KANKIYA powodzenia u gina rzeby bylo tak jak chcesz;-) ja tez mam dzis wizyte ale dopiero o 17 i ja mam nadzieje ze cos sie ruszylo i powie mi np ze dzis urodze:laugh2::laugh2::laugh2:

Witam z ranka!!!
Ja dziś taka chora jestem, że chyba nie dam rady,nos cały zapchany wszystkie mięśnie bolą już nie mogę wytrzymać.
Co do nowych wątków i nowych list to mi nie trzeba bo ja to "prostok" jestem i wystarcza mi to co mam, ale jeśli dziewczyny chcą to mi to nie przeszkadza.
Ciekawe jak tam nasze dziewczynki yoka i eager może się już rozpakowały???

reklama
Witam czwartkowo

Wpadłam na chwilkę, bo mam strasznie dużo roboty w pracy i po mału dostaję już świra. napisała do mnie sawka, ze dzisiaj wychodzą i jak da radę to zajrzy dzisiaj. pozdrawia was wszystkie gorąco.

Eager, trzymam kciuki, zeby szybko i bezboleśnie poszło.

Ciekawe czy Yoka już po?

Do góry