reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej dziewczyny.Ja mam termin na 12 grudnia,już nie mogę się doczekać gdy przytule moja niunie,ale boje się troche porodu.Mam pytanie bo od paru dni odczówam straszny ból kręgosłupa a raczej bardziej po prawej stronie jak by biodro prawie nie mogę stanąć na noge czy to może być spowodowane tym że ciężar akurat uciska mi prawą strone?
Witaj Młoda:-)
nie mam pojecia skad u Ciebie ten bol, moze lepiej zapytaj swojego lekarza prowadzacego jesli bol jest taki uciazliwy:tak:

Myszko podczytuje Twojego bloga, podoba mi sie i to baaardzo;-)

reklama
Dziewczyny wy się tak tu umawiacie:-), że aż miło.

Skoro jest koncert życzeń, to ja bym chciała urodzić ok 10-15 grudnia:-D.
Jest ktoś chętny?

Agacia pytia serdecznie gratuluje i duzo zdrówka dla Was:-)

Hania jest słodka...no i mam nadzieje ze moja córcia pojdzie w slady imienniczki;-):-)

Yoka trzymam kciuki:-)

Marzycielko - ja stosowalam albo herbatke, albo delikatny masaz bruszka, bardzo leciutko mozesz naciskac nozkami, ale jesli nie czujesz sie na silach to nie polecam, albo jak malutka naprawde sie meczy to koncowka termometra tylko miej pieluszke, bo to dziala jak lewatywka. I wedlug zalecen semiko - nie za czesto.

PYTIA - JA PRZEZ CIEBIE SIEDZĘ JAK NA SZPILKACH PRZY PŁATKKACH, HEHEHE, ZARAZ PRZECZYTAM, ŻE URODZIŁAŚ W DOMU!!! TRZYMAM KCIUKI KOCHANA BARDZO, BARDZO MOCNO!! no i widzę, że już po wszystkim, super!! GRATULACJE KOCHANA!!Ale boski żuczek z tej twojej córuni....

AGACIU - OGROMNE GRATULACJE, CZEKAMY NA WAS I NA FOTECZKI SKARBUSIA!! Że ty miałaś głowę do takich złożonych smsów, hehehe.

Agga - to miłego dzionka!!

MONIAWYCINT - ALE JAJKA TRZYMAM KCIUKASY!!!

Musia - Ola2in1 dobrze radzi - idz się powoli przygotuj, czas najwyższy

Misia - hehehe super, oby dalej tak ładnie wszystko się toczyło.... i aby do 6 mówisz, hihihi.

xpatrysiax - no to pozostaje nogi na krzyż trzymać, ale chyba jednak nie masz wyboru, rozejrzyj się wśród innych placówek...

Marzycielka - możesz pomóc maleńkiej zginając jej nóżki i lekko przyciągając do brzuszka - pomagasz jej tak jakby przeć.

młoda20 - witaj u nas!! Myślę, że możesz właśnie mieć jakiś ucisk...

Yoka - trzymam mocno kciukasy!!!

Jestem za założeniem wątku o ,,pielęgnacji i karmieniu maluszków,, bedziemy miały wszystko w jednym miejscu i kazda mama łatwo sobie znajdzie co potrzebuje:-)

reklama
Do góry