KANKIYA
Fanka BB :)
ee to juz mozesz smialo rodzic kochana:-):-) a znasz plec dzidzi i czy macie juz wybrane imie?Prawie 38 a termin mam na 12 grudnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ee to juz mozesz smialo rodzic kochana:-):-) a znasz plec dzidzi i czy macie juz wybrane imie?Prawie 38 a termin mam na 12 grudnia
a może robiłybyśmy tu na wątku głównym
listę rozpakowanych - jaką ja tu "zapodam" - a potem gdy każda nowa urodzi - to "kopiuj"... I "wklej" - już z nową mamusią na liście... Co wy na to???? Napiszcie - jeśli jesteście za tym pomysłem....
lista rozpakowanych:
qess
oceanity
justyna
leakarolina
ania
aniamanu
fasolkamaria
kokusia
marzycielka
cyprysiowa
sawka
agacia
pytia
yoka ?
(raczej nie po kolei...) czy kogoś pominęłam???
no i tak jak anka mówi możemy tą listę udoskonalić : Data - godzina
bo człowiek rzeczywiście dzień nie wejdzie na bb i już ma trudności kto? Co? Gdzie? Jak?
a tak to wszystkie wspólnie dbałybyśmy o tę listę. Napiszcie jeśli jesteście za pomysłem...
Marzycielko, normalne ale chyba tylko u maluszków dokarmianych butelką ... noworodek karmiony piersią powinien jeszcze robic kupke o konsystencji i wyglądzie jajecznicy...moje córki owszem miały zatwardzenie ale dopiero wtedy kiedy zaczęłam im podawać inne rzeczy niz pierś...wtedy najlepszym okazywał sie zwykły glicerynowy czopek, wcześniej przecięty na dwoje i masaz brzuszka...delikatne uciskanie kolankami...
Ja po raz kolejny postuluje o wątek taki bardziej prywatny, w części zamknietej gdzie będziemy mogły bardziej sie odkryć...pisac o nas samych i naszych rodzinach, mniej anonimowo...jak wiadomo sieć jest pełna oszołomów i ja na przykład mam opory, zeby pisac na wątku otwartym o sprawach intymnych takich jak seks, kolor i konsystencja upławów ect...U majówek 2006 takie wątki nazywają sie np. "majówki intymnie" lub "prywatne plotki i pogaduchy" i podobny do naszego (numerowego)"nasze numery gg"...zreszta moze kiedyś dojdzie to wielu spotkań w realu i wtedy taki watek jak znalazł :-)
Ja po raz kolejny postuluje o wątek taki bardziej prywatny, w części zamknietej gdzie będziemy mogły bardziej sie odkryć...pisac o nas samych i naszych rodzinach, mniej anonimowo...jak wiadomo sieć jest pełna oszołomów i ja na przykład mam opory, zeby pisac na wątku otwartym o sprawach intymnych takich jak seks, kolor i konsystencja upławów ect...U majówek 2006 takie wątki nazywają sie np. "majówki intymnie" lub "prywatne plotki i pogaduchy" i podobny do naszego (numerowego)"nasze numery gg"...zreszta moze kiedyś dojdzie to wielu spotkań w realu i wtedy taki watek jak znalazł :-)
Kochana, jeszcze nie. Ale wiedz, ze bardzo bym juz chciała.agawar ja myślałam, że ty już pojechałaś rodzić;-)
Dziewczyny wy się tak tu umawiacie:-), że aż miło.
Skoro jest koncert życzeń, to ja bym chciała urodzić ok 10-15 grudnia.
Jest ktoś chętny?